Starity

Sztártincseket tart táskájában Katy Perry

2013. október 26. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aki visszasírja Miley Cyrus régi loknijait, annak érdemes Katy Perry retiküljében kutakodnia, az énekesnő ugyanis bevallotta, hogy megőrzött egy tincset az azóta rövid hajjal nyomuló sztártól és Taylor Swifttől is.

hirdetés
Sztártincseket tart táskájában Katy Perry
Fotó: Annie Leibovitz/Vogue

Katy Perry egy iHeartRadio Theater-beli megjelenésén adott meglepő választ arra a rajongói kérdésre, hogy mit tart a táskájában: Az első alkalmak egyikén, amikor a Grammyre mentem, meg kellett osztanom egy öltözőt Miley Cyrusszal és Taylor Swifttel. Mindkettejüktől kértem egy-egy tincset a hajukból, ami tök ijesztő, de király- mondta az énekesnő.

A rajongói kérdések moderátorának, Mario Lopeznek azt is elmesélte, hogy miután megkapta a tincseket, mindegyikre csomót kötött és gondosan eltette a táskájába.

Elképzelhető, hogy ezek a tincsek hoztak szerencsét Katy számára, hiszen sikert sikerre halmoz. Új albuma, a Prism kedden jelent meg hivatalosan, amely az előzetes becslések szerint a jövő héten listavezető lesz a Billboard 200-as listáján, számítások szerint pedig vasárnapig körülbelül 275.000 példány kel majd el belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek