Starity

Sztárok és kedvenc lábbelijük IV.

2013. október 27. 16:04   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sztárokból sosem lehet kifogyni, de kedvenc cipőikből sem, így cikksorozatunk 4. részében ismét hét sztár favorit cipőjét mutatjuk be nektek.

hirdetés
Sztárok és kedvenc lábbelijük IV.

Nikki Reed

A Twilight egykori szépséges Rosalie-ja ma már boldog házasságban él, ám egy tapottat sem tesz Theyskens Theory Ying elnevezésű fekete cipője nélkül.

A rajongók már nagyon sokszor láthatták ebben sétálni, repülőtérre érkezni és randizni menni kedvencüket, amit meg is értünk, mivel nagyon jól áll neki ez a cipellő, hiszen fekete színe, és fehér szélei pontosan tükrözik a Twilight egykori szépségének stílusát.

Britney Spears

A 2013-as év nagy visszatérője már a harmadik X-en is túlvan, de olyan természetes szépség smink nélkül, hogy sok sztár megirigyelné az arcát, ráadásul igazi anyukaként a kényelmes ruhákat részesíti előnyben a hétköznapokon.

Ám nem csak a ruha teszi az ember, hiszen sokat emel a kinézeten egy cipő is. Britney ezért választotta kedvencének Monica Corte által tervezett lépőjét, ami enyhe krémszínben pompázik. A pophercegnő tényleg sokszor húzta lábára eddig, hiszen több min 20 kép készült róla, amin ebben látható, így természetesen nem fért rá mind erre a képre, de már ez az 5 kép is bizonyítja, hogy Britney nagyon is szereti ezt a cipőt.

Demi Lovato

Az X Factor ifjú mentora másodszorra kap helyet cikkünkben, hiszen millió cipője között, még mindig akadnak kedvencei. Mostani választottja egy piros orrú Jeffrey Campbell-bakancs, melyről nem hiányozhatnak Demi védjegyei, a szegecsek sem. Sokszor láthatjuk benne koncerteken, repülőtérre érkezésekkor, de legutóbb például már kék hajjal egy brazil sajtótájékoztatón húzta lábára.

Kate Middleton

A gyönyörű polgárlányból lett hercegnét, és most már boldog anyukát is nagyon sok fajta cipőben látták megjelenni férje, Vilmos herceg oldalán, esetleg egyedül, vagy akár a királyi család körében.

Ám egy Stuart Weitzman által tervezett cipő nagyon elnyerte tetszését, ami telített talpú és farmer-kékszínű, különlegessége pedig, hogy a sarka fahatású.

Kim Kardashian

A már boldog 1 gyermekes anyuka terhessége idejében hordta nagyon sokszor kedvenc cipőjét, ami egy szolid, lapos talpú szandál, melyben leginkább utcán jelent meg. A lépő Azzedine Alaia márkájú és fekete színben pompázik, a hétköznapi lótás-futáshoz pedig tökéletesen kényelmes viselet.

Kristen Stewart

A ma már botrányairól és ápolatlanságáról híres egykori Bella Swan sem volt mindig annyira „koszos”, hiszen az idei és néhány tavalyi képen nagyon is szépen festett – de a képen a cipője a fontos.

Nagyon sokszor húzta lábára a Dr. Martens Leyton bőrcipőt, ami vöröses-barnás színben pompázik. Leginkább utcán veszi fel, hiszen hogy is nézne ki, egy ilyenfajta lábbeli egy díjátadón, premieren, vagy éppen egy sajtótájékoztatón?

Mila Kunis

Ezen cikkünk utolsó alanya az ukrán Mila Kunis. Tehetséges színésznőnknek is van egy kedvenc cipője és sokan nem is lepődnek meg választottján, ami egy TOMS márkájú zöldszínű lépő, hiszen ő pontosan a kényelmesség híve: kevés, sőt, talán egy darab magassarkú sem mondható favoritjának.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek