Starity

Max George és Nina Agdal együtt!

2013. október 27. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Wanted énekese, Max George nyilatkozott a dán modell és a közötte lévő kapcsolatról, valamint hogy igazak a pletykák és hivatalosan is együtt vannak.

hirdetés
Max George és Nina Agdal együtt!

Még szeptemberben röppent fel az első hír, miszerint a The Wanted szívtiprója és Nina Agdal együtt vannak, amikor egy közös képet tettek fel az Instagramra, valamint a Twitteren is elárulták, együtt töltötték a hétvégét Vegasban.

Azóta azonban nem sokat hallatott magáról a két sztár, hiszen Max elfoglalt a The Wanted új lemezével, valamint Nina is fotózásokon vesz részt. Nemrég azonban az énekes elárulta a Metro magazinnak, hogy igenis együtt van a dán topmodellel és nagyon boldogok.

„Már majdnem egy éve, hogy ismerjük egymást Ninával, és egy jó ideje barátok is voltunk. Egy pár hónapja találkoztunk, és úgy döntöttünk, megtesszük a következő lépéseket. Még nagyon a kapcsolat elején vagyunk, de ez a lány egyszerűen elképesztő. A legjobb barát és barátnő egyben. Végre megtaláltam a megfelelő lányt” – mondta az énekes.

A magazin persze a kapcsolat komolyságáról is kérdezett, amelyre Max ezt felelte: „Nagyon remélem, hogy hosszú távú lesz, már régóta szerettem volna barátnőt, ezért azon leszek, hogy ne szúrjam el.”

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek