Starity

Élőben csókolta meg Bereczki Zoli Liptai Claudiát!

2013. október 28. 12:12   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem csak a nézőket és a versenyzőket lepte meg, hogy Bereczki Zoli a péntek esti Sztárban sztár adásában szájon csókolta az egyetlen női zsűritagot, hanem magát Claudiát is, hiszen nem volt beavatva a dolgokba.

hirdetés
Élőben csókolta meg Bereczki Zoli Liptai Claudiát!

Úgy tűnik, a Sztárban sztár mindig tartogat valami meglepetést péntek estére. Múlthéten Majka pólójára íratta azt, hogy mennyire szereti Csonka Andrást, Claudia pedig szerelmet is vallott, most azonban Bereczki okozott meglepetést: a színész szájon csókolta Liptai Claudiát!

Ezen a héten Zoli  Mick Jagger bőrébe bújt és miközben a színpadon előadta az ikon I Can't Get No című számát, szépen lesétált a zsűritagok közé és fogta magát, megcsókolta Claudiát, aki annyira meglepődött és szinte sokkot kapott, hogy köpni-nyelni nem tudott.

„Az előadás heve elkapott! Mindketten színpadi emberek vagyunk, így egy figura adott csókot Claudiának, nem Bereczki. Régóta barátok vagyunk, úgy gondolom, ez még belefér, bár utólag Clau azt mondta, hogy azért szólhattunk volna neki...” – mesélte Zoli.

Ezek után mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy vajon mi történik a Sztárban sztár következő adásában? Esetleg Friderikusz megkéri Liptai kezét? Egy azonban biztos: izgalmas és szórakoztató lesz, mint mindig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek