Starity

Luke Grimes csatlakozott A szürke ötven árnyalata stábjához

2013. október 28. 12:12   |   Szerző: Mina20

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az írónő, E.L. James A Twitteren erősítette meg, hogy Christian Grey bolondos bátyját, Luke Grimes fogja alakítani. A 29 éves színész elsősorban a True Blood című sorozatból lehet ismerős a sorozatrajongóknak.

hirdetés
Luke Grimes csatlakozott A szürke ötven árnyalata stábjához

Most, hogy Charlie Hunnam távozása után megtalálták az új főszereplőt Jamie Dornan személyében, végre juthat egy kis figyelem a többi karakternek is. Bár a legtöbb mellékszereplő kilétéről még nincs információ, az már biztos, hogy Luke szerepelni fog a filmben.

A 29 éves színész Chrisitian örökbefogadott bátyját, Elliotot fogja életre kelteni, aki nagy szerepet játszik öccse és Anastasia találkozásában, ennek köszönhetően pedig az ő szívét is elrabolják ekkor.

Luke egyébként a nagysikerű True Blood című sorozat mellett már a mozivásznon is bizonyított, többek közt Liam Neeson mellett az Elrabolva II. című filmben.

A jövőre várható adaptációt, Sam Taylor-Johnson rendezi, a forgatókönyvet pedig Kelly Marcell írja. A közelmúltban pedig csatlakozott még a stábhoz a Büszkeség és Balítéletből ismert Jennifer Ehle, aki Anastasia édesanyját fogja alakítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek