Starity

Megjelent BoA legújabb japán kislemeze

2013. október 28. 16:04   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 23-án jelent meg a K-Pop királynőjének, BoA-nak 35. japán kislemeze Message/Call My Name címmel. Többen úgy tartják, hogy az idén megjelentek közül ez sikerült a legjobban.

hirdetés
Megjelent BoA legújabb japán kislemeze

BoA az idei évben igen elkényeztetette rajongóit, a SOUL-okat, mert február 27-én jelentette meg Only One című 33. japán kislemezét, amit július 26-án a nyári stílusú Tail of Hope követett. A 26 éves énekesnő nem tétlenkedett sokáig, mert október 23 már a boltokban volt Message/Call My Name-re keresztelt következő lemeze.

A korong két gyönyörű, őszi hangulatú, középtempójú balladát tartalmaz, melyek közül a Message dalhoz videoklipet is forgatott. A kisfilmben egy fiatal, szemüveges fényképész (Song Jae Rim) észreveszi BoA üzeneteit, majd a végén magát az énekesnőt is megtalálja, aki végig türelmesen várt rá. Az énekesnő és a színész között remekül működik a kémia, és a rövidfilm is harmonikusra sikeredett.

Több rajongó is úgy gondolja, hogy az idei három kislemez közül ez sikerült a legjobbra és egy új japán stúdióalbumban reménykednek, de erről eddig nem nyilatkozott sem az avex trax, sem pedig BoA. A hivatalos közleményig viszont itt van az énekesnő Call My Name című dala is a Message mellett, amihez még nem készült klip, de semmi sem lehetetlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek