Starity

Dove Cameron és Ryan McCartan egy pár

2013. október 28. 17:05   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon úgy néz ki, hogy a legújabb Disney-csillagot, Dove Cameront szíven szúrta Ámor nyila, hiszen boldog párkapcsolatban él Ryan McCartannal.

hirdetés
Dove Cameron és Ryan McCartan egy pár

A Liv and Maddie sztárjai, Dove Cameron és Ryan McCartan nemcsak a sorozatban alkotnak egy párt, hanem a való életben is. A show-ban Dove játssza Liv és Maddie karakterét, akik ikertestvérek és Ryan formálja meg Diggie-t, aki Maddie-vel kerül közelebbi kapcsolatba.

Úgy néz ki, a képernyős flörtölés nem csak színjáték, hiszen Dove és Ryan között működik a kémia. Dove nemrég megosztott jó pár fotót magáról és Ryanről, és meg kell mondani, nagyon aranyosak.

„A legnagyobb határozottsággal mondom ezeket: 1. A Heathers az egyik legjobb darab, amit valaha színházban láttam. 2. Ez a műsor vetekszik a kedvenc zenei darabommal, a Jekyll és Hyde-dal. 3. Szerelmes vagyok Ryan McCartanba” – fűzte hozzá a képekhez a fiatal színész-énekesnő.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek