Starity

Kelly Osbourne ismét beszólt Lady Gagának

2013. október 29. 11:11   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy a két sztár kapcsolata korántsem mondható felhőtlennek, ugyanis hivatalos Twitter-oldalaikon már sokszor összeszólalkoztak. Ennek akart véget vetni Gaga, de Kelly nem hajlandó elásni a csatabárdot.

hirdetés
Kelly Osbourne ismét beszólt Lady Gagának

Lady Gaga és Kelly Osbourne sokszor került összetűzésbe, ugyanis Kelly nem nézte jó szemmel Gaga karrierjét és aktivitását. Gaga képmutatónak nevezte Osbourne-t a kifakadása után, a dolog pedig nagyjából ennyiben maradt akkor.

A hétvégén Gaga próbált békülni a lánnyal, méghozzá úgy, hogy egy szülinapi tortát küldött neki az anyján keresztül, aki a brit X Factor egyik mentora, ahol tegnapelőtt Gaga fellépett.

Nem akarok hálátlannak tűnni, de miért adsz az anyámnak születésnapi tortát, aki az ország másik felében van? #CsakKülddNekem – kérdezte Kelly Gagától a Twitteren.

Az énekesnő hamar reagált is a kérdésre: „Ma délutánig nem tudtam, hogy ma van a szülinapod. Békeajánlatnak szántam. Boldog szülinapot - írta Gaga, de erre Kelly ismét kitört magából: #EddMegASz**romat, #HagydAbba. Azt hiszed, te vagy az első, pedig messze hátul vagy. Én a jó ügyeknek, nem a vaskos tapsoknak élek! Szeretem a tortát, de az igazságot jobban, az édesebbválaszolta Kelly.

Ezek után Gaga rajongóinak sem kellett több és rögtön Ozzy Osbourne lányának estek, a Mother Monster pedig később annyira kérte őket, hogy csak az este pozitívumaival foglalkozzanak, és ne küldjenek gyűlölködő üzeneteket senkinek, mert azt nem támogatja.

Pár órája viszont Kelly ismét felhozta a témát a mikroblogon, azonban már sokkal higgadtabb hangvételben, békejobbot ajánlva: „@ladygaga múlt este elég gyerekesen viselkedtem. Többé ne a nyilvánosság előtt csináljunk ilyen mutatványokat. Hívj fel, és felnőttek módjára véget vetünk ennek az egésznek, nem akarok többé harcolni – csiripelte a lány, aki még ezután is kapott bőven szidalmazó üzeneteket a Lady szörnyecskéitől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek