Starity

A világ legszexisebb topmodelljei – 2013-ban

2013. október 29. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Models.com idén is összeállította a legdögösebb modellek listáját — a rangsort természetesen Victoria's Secret-lányok uralják.

hirdetés
A világ legszexisebb topmodelljei – 2013-ban

15. Erin Heatherton

2010-ben került rivaldafénybe a 24 éves amerikai lány, amikor a Victoria’s Secret – minden korábbi együttműködés nélkül – azonnal angyalnak választotta. Erin idén megvált az angyalszárnyaitól, s jelenleg színészi terveire koncentrál: idén például szerepet kapott a Nagyfiúk 2-ben.

14. Behati Prinsloo

24 éves namíbiai modell, jelenleg Adam Levine, a Maroon5 frontemberének menyasszonya. 2007-ben kezdett el a Victoria’s Secretnek dolgozni mint Pink-lány, majd 2010-ben végül angyalnak választották.

13. Irina Shayk

Az orosz topmodell rövid ideig dolgozott a Victoria’s Secretnek (2010), ám főként katalógus- és fürőruhamodellként ismerhetjük. A híres Sports Illustrated magazin stábjához tartozott 5 évig. Manapság főként az Avon arcaként ismerhetjük, valamint már több éve a portugál focista, Cristiano Ronaldo párja. Irina jelenlegi lakhelye New York.

12. Izabel Goulart

29 éves brazil modell; a Victoria’s Secret angyalainak a táborát erősítette 3 évig (2006–2009). Azóta több high fashion kampányban is láthattuk: volt már arca a Roberto Cavallinak, a Dolce &Gabbanának és az Armaninak is. A Sports Illustrated állandó szereplője 2010 óta. Marcello Costa üzletember jegyese, New Yorkban élnek együtt.

11. Anne Vyalitsyna

2010-ben tűnt fel akkori párja – a Maroon5-os Adam Levine – klipjeiben, s a modellszakma is felfigyelt rá. Az addig évek óta próbálkozó lány pillanatok alatt a címlapokra került, s a Sports Illustrated modellje lett. Rövid ideig dolgozott a Victoria’s Secrettel is (2010).

10. Isabeli Fontana

30 éves brazíliai szupermodell, két kisfiú édesanyja. A Victoria’s Secret fehérneműmárkának már 16 éves kora óta dolgozik – 1999 óta eddig egy bemutatót sem hagyott ki a VS-nél. Sikerét az is mutatja, hogy a high fashionben az egyik legaktívabb modell: a Vogue összes kiadványán szerepelt már – többször is.

9. Lara Stone

Brit származású, holland topmodell, aki jelenleg a világ nyolcadik legjobban fizetett manökenje. Dús kebleivel szerzett nagy hírnevet a divatvilágban, s a Calvin Klein exkluzív modellje lett. Több DKNY-parfümöt is reklámoz. Férjével, David Walliams színésszel él együtt, kisfiuk májusban jött világra.

8. Doutzen Kroes

A 28 éves holland topmodell a Victoria’s Secret egyik angyala 2008 óta. A L’Oreal szépségnagykövete, a H&M arca – nem mellesleg a világ ötödik leggazdagabb topmodellje. Kisfiával és férjével, DJ Sunnery Jamesszel New Yorkban él.

7. Alessandra Ambrosio

A brazil szépség 2004 óta angyal a Victoria’s Secretnél, s 2011-ben megkapta a millió dolláros Fantasy Bra viselési jogát is. Szinte az összes listán a világ legszexisebb női között szerepel, s ez nem is csoda. A világ hatodik leggazdagabb modellje. Férjével, Jamie Mazur üzletemberrel él együtt Los Angelesben, s két kisgyermeküket nevelik: Anját és Noaht.

6. Rosie Huntington-Whiteley

A világ egyik legfelkapottabb modellje a 26 éves brit szépség, aki leginkább dús ajkáról lett híres – mely nem sebészkés műve. 2006-ben kezdett el a Victoria’s Secretnek dolgozni, két évig angyal is volt, ám 2010-ben elköszönt a márkától, hogy színészi karrierjére koncentrálhasson. Párjával, a Szállító-filmek sztárjával, Jason Stathammel már három éve vannak együtt, a családalapítást tervezik.

5. Miranda Kerr

A 30 éves szupermodell a Victoria’s Secrettel hét évvel ezelőtt kezdett el dolgozni, s öt évig angyal is volt. A babaarcú ausztrál szépség jelenleg a Mango arca, illetve saját márkáit népszerűsíti, mint pl. a Kora Organics bőrápolási márkát. Orlando Bloom színésszel a napokban jelentették be a válásukat, egy kisfiuk van, Flynn.

4. Candice Swanepoel

A dél-afrikai, 25 éves szőkeség a modellvilág első számú sztárja manapság, s van is mire büszkének lennie: 2007 óta dolgozik a Victoria’s Secrettel, s 2010-ben angyallá választották őt is. Azóta az egyik legsikeresebb modellek egyike: idén ő viselheti a millió dolláros Fantasy Brát. Hét éve él együtt szintén modell barátjával, Herman Nicolival New Yorkban.

3. Kate Upton

Csupán pár éve tört be a modellvilágba a 21 éves amerikai modell, aki legújabban színészi tehetségeit bontakoztatja ki: Cameron Diaz oldalán forgat filmet. A divatvilág krémje rajong érte Anna Wintourral, a Vogue főszerkesztőjével az élen, pedig nem a vékony alakjáról híres. Immár másodjára szerepelt a Sports Illustrated címlapján, amit az Északi-sarkon fotóztak – egy szál fehérneműben.

2. Gisele Bündchen

A 33 éves brazil szupermodell nem csak ebben a mezőnyben az első: ő lett a világ leggazdagabb modellje, aki milliárdos nagyságú tételeket keres. Karrierje szinte álomszerű: 2000-ben a Victoria’s Secret angyala lett, majd hat évvel később a saját lábára állt. Saját ruha-, parfüm-, papucs- és fehérneműkollekcióval rendelkezik. Két kisgyermek édesanyja, Tom Bradyvel, a híres amerikai focistával él együtt Los Angelesben.

1- Adriana Lima

A 32 éves brazil szépséget a világ legszebb nőjének is kikiáltották már, s az évek alatt csak még szexisebb lett. Jelenleg ő a Victoria’s Secret főangyala, hiszen már 13 éve erősíti az angyalok táborát. Két kisgyermeke van, szerb kosárlabdázó párjával, Marko Jaricszal él együtt Los Angelesben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek