Starity

Bakancs: így viselik a sztárok

2013. november 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan beköszönt a tél, lehullik az első hó és bizony akkor lejár a csini magas sarkú csizmák ideje. Mi a teendő ekkor? Szerezz be egy kényelmes bakancsot és máris indulhat a téli túra! Ezúttal kedvenceink legstílusosabb bakancsait mutatjuk be!

hirdetés
Bakancs: így viselik a sztárok

Adam Lambert

A szexi énekes mindig is szívesen viselt csizmát, így ebben a lábbeliben láthatjuk őt a legtöbb alkalommal. Legyen szó egy fellépésről, bevásárlásról, díjátadóról vagy közönségtalálkozóról, Adam mindig hozza a formáját és vele együtt jól megszokott stílusát.

A 31 éves sztár legtöbb esetben ruháihoz színben passzoló, fekete bőrbakancsban látható, kedvencei pedig azon darabok, melyek lábszárközépig érnek, melegen tartva lábait.

Avril Lavigne

Avril karrierjének több mint 10 éve alatt megmutatta, hogy nem csak hatalmas tornacipő-gyűjteményre tett szert, hanem beszerzett jó néhány színes bakancsot is.

A kanadai dalospacsirta az adott rendezvény jellegétől és ruháinak színkompozíciójától függően választja ki, hogy aznap éppen milyen színű bakanccsal rukkol elő. Érdekesség, hogy Avril saját márkájának, az Abbey Dawn kollekciónak is tervezett bakancsokat, kedvenc mintái pedig a csillagok lettek.

Hayley Williams

A Paramore tűzről pattant énekesnője Avrilhez hasonlóan szívesen kísérletezik a frizuráján, ahogyan a bakancsait is szívesen váltogatja kedvétől függően.

Legyen szó koncertről, fotózásról, klipforgatásról vagy egy egyszerű hétköznapról, Hayley is szívesen választja e kényelmes viseletet, hiszen színes bakancsai által megjelenése még vadócabbá válik, ugyanakkor egyénisége is megmarad.

Jared Leto

Az átváltozóművész, Jared Leto is szívén melengeti kedvenc bakancsai sorsát, ugyanis a 30 Seconds To Mars frontemberének is ez a kedvenc lábbelije.

Jared a letisztult vonalakat kedveli, így bakancsai általában egyszerű szabásúak, színeket tekintve pedig a feketét és a fehéret preferálja, mivel öltözködését tekintve is az alapszíneket részesíti előnyben, szóval bakancsai is mindig passzolnak adott szettjeihez.

Marilyn Manson

A polgárpukkasztó magatartásáról és külsejéről elhíresült sokkrocker, Marilyn Manson kedvenc lábbelije is a bakancs. A zenész kivétel nélkül nem mindennapi, hosszú szárú kedvenceiben jelenik meg fellépésein és a mindennapokon egyaránt.

Szívesen választja a csatos és tépőzárás darabokat, mivel bakancsai hosszúsága miatt kellemetlen lenne számára a hosszú órákig tartó fűzögetés.

Érdekesség, hogy a magánéletben Manson egyébként azokat a hölgyeket kedveli jobban, akik nőies, tűsarkú cipellőkben tipegnek.

Taylor Momsen

A Gossip Girl Jenny Humphrey-ja a sorozat folyamán vált tündéri kislányból felnőtt nővé, majd hagyta maga mögött divatos, szexi énjét, hogy vadóc rocker váljon belőle.

Ha bakancsról van szó, Taylor a fekete darabokat preferálja, ám a száruk hosszúságával szokott játszani az esemény jellegétől függően, így láthattuk rövid szárú bokáig érő lábbeliben, vagy combközépig érő hatalmas csatokkal ellátott, polgárpukkasztó darabban is. A The Pretty Reckless frontasszonya a legtöbb esetben rövid ruháihoz viseli kedvenceit, hasonló színű és stílusú kiegészítőkkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek