Starity

Különleges nevet kap Berki Krisztiánék gyermeke

2013. október 29. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Berki és Pamela nemrég döntötték el, hogy mi lesz lányuk neve. Sokáig gondolkoztak rajta, ám megtalálták azt a különleges nevet, amely mindkettőjüknek tetszik.

hirdetés
Különleges nevet kap Berki Krisztiánék gyermeke
Fotó: TV2

Volt szó már Zsófiáról és Pameláról is, mivel sokáig nem tudta eldönti Berki Krisztián és Pamela, hogy mi legyen hamarosan születendő lányuk neve. A volt Fradi-vezér régebben azt nyilatkozta, hogy nagy vitatkozások folytak ezzel kapcsolatban, most pedig elárulták, mire jutottak.

A kislány a Berki Natasa Zselyke nevet kapja majd, amit egyébként egy szakember ajánlott a párnak, valamint köze volt hozzá a számmisztikának is.

A Natasa nevét az apuka, a Zselykét az anyuka válaszotta: „Várhatóan egy Skorpió jegyű kiscsaj lesz, hozzám hasonlóan ambiciózus, karakteres és kreatív, illetve mindenben eléri a célját. A Zselyke pedig Pamelának tetszett, ez a név olyan tulajdonságokat fog hozni, ami az édesanyjára jellemző, tehát két lábon fog állni a földön és tőle hozza a stabilitást”mesélte a páros a Borsnak.

Pamela mostmár bármelyik nap világra hozhatja gyermekét, így ideje volt eldönteni a kicsit nevét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek