Starity

Angelina Jolie második rendezésén dolgozik

2013. október 30. 22:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő jelenleg Ausztráliában tartózkodik és a fotósok lencsevégre kapták, amint az ötéves ikrekkel bevásárlókörúton járt.

hirdetés
Angelina Jolie második rendezésén dolgozik

Valaha a telt, érzéki ajkai vonták magukra mindenki figyelmét, manapság azonban a 38 éves Angelina sovány, eres karjai vették át a szerepet. Fitnesz-szakértők szerint ez a túlzásba vitt testedzés jele, ami az idő múlásával még látványosabb lesz. Számos hollywoodi sztáranyuka úgy igyekszik megtartani az alakját, hogy keményen edz és emellett szigorú, só- és szénhidrát-szegény diétát is tart.

Vajon Angelina Jolie-nak mennyi ideje lehet a testedzésre a férje, a hat gyermeke és a legújabb projektje mellett?

A színésznő nemrég fejezte be legutóbbi munkáját, a 2014. május 30-án mozikba kerülő Disney-mesefilmet, a Maleficentet, és ahelyett, hogy megpihent volna, máris Ausztráliába repült, hogy megrendezze második filmjét. Laura Hillenbrand második világháborús regényét, a megtörtént eseményeken alapuló Unbrokent viszi a filmvászonra.

Eközben élettársa és jövendőbelije, Brad Pitt sem unatkozik. Jelenleg Angliában forgatja a Fury című drámát Shia LaBeouf és Scott Eastwood oldalán, miután producerként dolgozott az Oscar-várományos 12 Years a Slave című filmben, ami Solomon Northup 1853-as életrajzán alapul és egy kisebb szerepet is alakított.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek