Starity

Avril és Chad babát szeretnének!

2013. október 31. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig néhány hónap telt el Avril Lavigne és Chad Kroeger esküvője óta, ám a sztárpár máris bővítené szeretné családját.

hirdetés
Avril és Chad babát szeretnének!

A Kroeger házaspárnak nem volt túl sok ideje beleszokni a házasélet hétköznapjaiba, ugyanis nemrégiben kezdetét vette a Nickelback 2013-as turnéja, melynek ma esti állomása a szomszédban, Bécsben lesz. Avril bár úgy tervezte, hogy a turné alkalmával elkíséri szerelmét az állomásokra, mégsem jött össze terve, így felállítottak maguknak néhány szabályt arra az esetre, hogy megerősítsék, stabilizálják házasságukat.

„Nem engedjük meg magunknak, hogy két héten keresztül ne lássuk egymást” – avatta be Avril a People magazin riporterét a legfontosabb szabályba. Mint tudjuk, Chad számára az Avrillel való házasság az első; a gyönyörű énekesnőnek viszont már volt egy félresikerült házassága a Sum 41 frontemberével, Deryck Whibley-vel, így érthető részéről az óvatosság.

„Amikor nem vagyunk együtt, nem iszunk és nem is járunk el sehova, ahol bajba keveredhetnénk. (...) Mindketten szeretnénk gyerekeket. Már csak arra van szükségünk, hogy megtaláljuk azt az időpontot, amikor mindketten otthon lehetünk és erre a dologra koncentrálhatunk” – árulta el az ifjú férj, aki feltehetően nemcsak feleségét, hanem utódait is boldogan hordozná a tenyerén.

„Bármikor, amikor elutazok vagy ő elutazik, arra vágyunk, hogy otthon lehessünk kettesben, mert számunkra ez jelenti a boldogságot. Ebben az őrült életvitelben néha az ember azt kívánja: bárcsak nyugi lenne egy kis ideig” – osztotta meg érzéseit Avril, valamint azt is elárulta, miszerint kedvenc időtöltésük az, amikor kettesben leheverednek a televízió elé és megnéznek egy jó filmet vagy kiélvezik az énekesnő által készített finomabbnál finomabb fogásokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek