Starity

Selena szerint Miley stílusváltása hiba volt

2013. november 01. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selenának is megvan a maga véleménye Cyrus kisasszony magamutogatási akcióiról.

hirdetés
Selena szerint Miley stílusváltása hiba volt

Bár Selena Miley VMA-fellépése után sem mondott semmi rosszat kolleganőjéről, most elmondta, mit gondol Miley pikáns stílusáról. A 21 éves énekesnő szerint Miley új imádzsa lehet a kulcsa a népszerűségének, amely persze nincs jó hatással karrierjére és a nők megítélésére sem.

Selena szerint Miley tehetségét beárnyékolja új stílusa. Nemrég egy Selenához közel álló forrás árult el a részleteket a HollywoodLife riporterének:

„Selena sosem mondana rosszat Miley-ról nyilvánosság előtt, de véleménye szerint Miley karrierjének rosszat tesz, hogy ócska nő módjára viselkedik. Úgy véli, hogy ez a viselkedés a nők megítélésének is árt, hiszen Miley szextárgyat csinál a testéből.”

Hollywoodban nemcsak Selena aggódik Miley viselkedése miatt, nemrégiben Katy Perry is szóvá tette, hogy szerinte túlzás, ami a popszakmában zajlik

„A női popzenészek – mindenki meztelenkedik. Én is csináltam hasonlót, de nem hiszem, hogy mindig ezt kell csinálnom, hogy észrevegyenek. De egyébként érdekes ezt számomra látni” – mondta a Prism énekesnője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek