Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Torrey DeVitto

2013. november 02. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk a Vámpírnaplók és Pretty Little Liars című sorozatokból ismert színésznő legjobb és legpocsékabb szettjeit!

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Torrey DeVitto
Fotó: Michael Kovac/Getty Images

Torrey DeVitto már tíz éve tevékenykedik a filmiparban, ez idő alatt pedig természetesen rengeteg hivatalos eseményen, köztük premiereken, interjúkon, díjátadókon és jótékonysági esteken vett részt.

Stílusa már a kezdetektől fogva irigylésre méltó volt, az évek alatt pedig egyre kifinomultabb lett, azonban ő sem tökéletes, így egy-két baki és előnytelen ruhadarab bizony nála is becsusszant.

Cikksorozatunk legújabb részében tehát bemutatjuk nektek Paul Wesley volt feleségének öt legszebb és legrosszabb összeállítását, kezdve az előbbivel:

Glamour Women of the Year Awards – 2012

Egyik legcsodásabb szettjét tavaly sikerült összedobnia, hiszen ez a tűzpiros, csipkékkel és hímzéssel díszített Ted Baker-koktélruha tagadhatatlanul jól áll neki, élénk színe pedig tökéletesen kiemeli szépségét. Kiegészítőit ezúttal otthon hagyta, haját egyszerűen hagyta vállaira omlani, lábára pedig egy egyszerű elefántcsontszínű magassarkút húzott.

Tribeca Film Festival – 2008

Bizony már öt év eltelt az itt látható képek készülte óta, de ez is bizonyítja, hogy az akkor még rövid, szőkés loknikkal nyomuló Torrey már akkor is remek divatérzékkel rendelkezett. Annak ellenére, hogy tetőtől-talpig feketébe öltözött, a szatén Halter Tier-miniruha elképesztően mutat rajta és kiemeli irigylésre méltó alakját is.

Environmental Media Awards – 2012

Valóságos angyalként lejtett végig a zöld szőnyegen a szépséges színésznő ebben a hófehér Ted Baker-ruhában, ami, bár elrejtette alakját, mégis remekül állt neki. Az egyszínűség elkerülése végett magassarkúja és retikülje is inkább a drapp szín irányába hajlott, de szettje összességében még így is mennyeire sikeredett.

Spike TV's SCREAM – 2011

Igazán bájosan festett a Pretty Little Liars Melissája ebben a kötött, sárgaszínű H&M-dresszben, amihez a feketét találta megfelelőnek, hiszen harisnyája, retikülje és cipője is ebben a színben pompázik, a kívánt hatást pedig egyértelműen sikerült elérnie összeállításával.

The Annual Elton John Oscar Viewing Party – 2012

Nem tudjuk sajnos, hogy miként is festett menyasszonyi ruhában Torrey, de az biztos, hogy hasonlóképpen, mint ebben a meseszép a AIISHA-esélyiben. A ruha felsőrészét csipkével borították, ami csak fokozza szépségét, ezért kiegészítőnek mindössze egy pár pink fülbevalót és egy ezüst retikült választott, haját pedig laza kontyba fogták.

A legrosszabb összeállítások:

Black Fish Premiere – 2013

Nem tudjuk pontosan hova is szánta ezt a ruhát Torrey, de az biztos, hogy nem éppen áll neki jól és maga a dressz is borzalmas: a minták és az anyagok összevisszasága, és a fazon sem éppen egy ilyen fiatal és gyönyörű nőnek való, aki ennél sokkal dögösebb darabokat is megengedhet magának.

Mercedes-Benz Fashion Week: Mara Hoffman show – 2013

Úgy véljük, ennél az agyonvagdosott ruhánál sokkal jobbat is találhatott és választhatott volna Mara Hoffmantől, ha már az ő divatbemutatójára látogatott el. Nem lenne semmi baj eme csíkos ruhakölteménnyel, ha a hasnál levő óriási lyuk nem lenne rajta, hiszen a felette levő apró rés sokkal szexisebbé és sokat sejtetővé tenni egymagában.

The 2012 Entertainment Weekly Pre-Emmy Party – 2012

Az biztos, hogy kedvenc Vámpírnaplók-beli doktornőnk szereti a Ted Baker által tervezett ruhákat, viszont most ismét a keszekuszaság hibájába esett és megint sikerült egy olyan darabot választania, ami sokkal idősebbnek tűnteti fel.

Mercedes-Benz Fashion Week: Tracy Reese show – 2012

Imádjuk Torrey bőrdzsekijét és a fekete felsővel sincs problémánk, viszont a Tracy Reese által tervezett állatmintás nadrággal egyáltalán nem barátkoztunk meg. Ha leggings formájában készült volna el, akkor tökéletes lenne, vagy esetleg egy teltebb hölgyön jól állna, de nem a Torrey-hoz hasonló vékony alkatú nőkön, ugyanis lóg rajta, így pedig olyan benyomást kelt, mintha pizsamanadrágban parádézott volna.

Mercedes-Benz Fashion Week: Tracy Reese show – 2013

Egy évvel az előző baki után ismét Tracy Reese-kreációban látogatott el ugyanezen show-ra, ahol ezúttal is talpig feketében tett jelenést. Ezzel a kezeslábassal is ugyanaz a hiba, hiszen nadrágrésze túlságosan is bő – csodáljuk, hogy nem gabalyodott bele lábába, és nem esett orra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek