Starity

Így néztek ki a celebek halloweenkor II.

2013. november 02. 13:01   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A celebek listája hosszú, ismét bemutatunk néhány sztárt, aki beöltöztek az Amerikában már hagyománynak számító ünnepkor.

hirdetés
Így néztek ki a celebek halloweenkor II.

A legtöbb sztár filmekből vette az inspirációt jelmezéhez, egyedi ötletekkel előrukkolók is voltak, de akadtak olyan hírességek is, akik nem vitték túlzásba a jelmezt. Az anyás sztárok gyermekükkel egybe öltözve mentek „Cukrot vagy csínyt!” játszani.

Sokan Facebook-oldalukon vagy a Twitteren osztották meg öltözéküket, de voltak olyanok is, akiket a lesifotósok kaptak le. Lássuk a legjobb jelmezeket!


Az Odaát Ruby-ja,  Genevieve Cortese ugyan nem vitte túlzásba a jelmezt, de az övé lett az egyik legcukibb, ugyanis születendő gyermeke tiszteletére olyan csontváz-felsőt húzott, aminek magzat csontváza is van.


A Glee sztárja, Naya Rivera Carmen Sandiego ügynöknek öltözött be, a videojátékból.


Neil Patrick Harris és családja végül nemcsak aranyos Alíz Csodaországban-jelmezbe bújtak, hanem klasszikus szörnyeknek is beöltöztek, így lett Neil Frankenstein szörnye, az egyik iker az ő menyasszonya, és David pedig Drakula.


A Gyilkos elmék két sztárja, Joe Mantegna és Matthew Gray Gubler is beöltözött idén halloweenkor, amit Joe osztott meg Twitter-profilján keresztül.


Az Agymenők Bernadette-je, Melissa Rauch idén tökjelmezbe bújt!


Idén halloweenkor nagy divat volt beöltözni Miley Cyrusnak. Miley VMA-s fellépése nemcsak Perez Hiltont ösztönözte arra, hogy Cyrus bőrébe bújjon, de Hugh Hefner felesége, Crystal Harris is az énekesnőnek öltözött, férje pedig Miley VMA-s kollégájának, Robin Thicke-nek.


Alyssa Milano és a kétéves fia, Milo a Star Warsból merített ihletett idei kosztümjükhöz.


Talán Milla Jovovich az egyik olyan híresség, akinek nem mindennapi a jelmeze, hisz a színésznő a halott Jane Austennek öltözött be, előszeretettel posztolgatta ki képeit az Instagramra és a Facebookra is.

Hayley Williams mindig beöltözött párjával valami különleges kosztümbe ilyenkor, azonban most az énekesnő posztolt ki egy képet magáról Instagramra, miszerint elbukta a halloweent.

Beyonce idén angyalnak öltözött.


Kelly Ripa is beállt a sorba és az ex-Disney-sztár, mostanában botrányairól híres Miley Cyrusnak öltözött.


Nicole Scherzinger macskanőnek öltözött be, mégpedig Jonathan Rhys-Meyers partijára.


Jimmy Kimmel Hófehérke szerepébe bújt, míg Mindy Kaling Hook kapitányként látható.


Rihanna a bőrét befestette kékre, így a gengszter zombi hatást akarta kelteni.


Mandy Moore és Ryan Adams az Addams Familyből öltöztek be a szerelmes párnak: Morticiának és Gomeznek.


Iggy Azalea még kutyával is pózolt annak érdekében, hogy hitelesebb legyen a jelmeze: Szörnyella De Frász.


Az UNICEF Halloween-i buliján lépett fel együtt Robbie Williams és Lily Allen, azonban Robbie kolléganőjével ellentétben nem öltözött be földönkívülinek.


Sandra Bullock a fiát vitte ebben az ijesztő öltözékben egy Los Angeles-i buliba. Fia csontvázjelmezt vett fel, a színésznő szintén halálnak öltözött be, az arcfestéke pedig a mexikói koponyadíszítéshez hasonlít.


Martha Stewart az Óz, a nagy varázslóból nyerte az ötletet, így lett ő idén Glinda, a jó boszorkány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek