Starity

Harry Styles: „100%-ig a bandában vagyok!”

2013. november 02. 11:11   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben olyan pletykák kaptak szárnyra, miszerint a One Direction szívtiprója, Harry Styles kilép a bandából és szólókarrierbe kezd, azonban ezt rögtön meg is cáfolta, hiszen állítása szerint: „Amíg élek a One Directionben maradok.”

hirdetés
Harry Styles: „100%-ig a bandában vagyok!”

Egy ausztrál show-ban beszélt egy órán keresztül a hihetetlen kapcsolatáról a többi taggal és, hogy soha nem szeretné elhagyni a bandát még egy szólókarrier miatt sem.

„Az a kapcsolat, amiben ezekkel a srácokkal nőttem fel együtt, akiket négy éve még csak nem is ismertem, egyszerűen hihetetlen.... Őrület. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ennyi időt tölthetek el velük- nyilatkozta Harry.

Amikor pedig a riporter konkrétan rákérdezett, „Akkor nincs szóló karrier, Harry?, egyszerűen válaszolt: Teljesen jól érezem magam, 100%-ig a bandában vagyok”.

Úgy tűnik, a fanoknak nem kell aggódniuk, hogy Harry elhagyja a bandát, viszont a többi tag álláspontját nem ismerjük, de biztosan hasonló lehet, mint Harryé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek