Starity

Anyja segíti a randizásban Chris Pine-t

2013. november 02. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Star Trek sztárja beszélt randizási szokásairól, legszebb randijáról és Lindsay Lohanről a legújabb, Cosmopolitannel készült interjújában.

hirdetés
Anyja segíti a randizásban Chris Pine-t

A Cosmopolitan ezúttal a Jack Ryan sztárját, Chris Pine-t faggatta, aki örömmel mesélt legújabb filmjéről, amely december helyett januárban kerül a mozikba.

Chris nem először vállal szerepet akciófilmben, így tapasztaltan és határozottan vesz részt a forgatásokon, ám amikor úgy látja, hogy egy-egy jelenetben könnyedén megsérülne, hagyja, hogy a profik lépjenek a tettek mezejére.

A pletykalapok két hónapos londoni tartózkodása alatt öt nővel is összeboronálták, Zoe Kravitzcal és Ellie Gouldinggal is többek között, de jelenleg is a szinglik táborát erősíti. Ha bármikor változtatna a helyzeten, édesanyjától kérne tanácsot.

„Anyám tanított randizni. Mindig mondta, hogy ne könyököljek az asztalnál, meg ilyenek, szóval ha a királynővel vacsoráznék egyszer, tudnám, hogyan étkezzek helyesen. Megtanított, hogyan viselkedjek úriemberként, nyissam ki a kocsiajtót, és ezeket nagyra értékelik Los Angelesben, ahol az emberek annyira rohannak, hogy a kisebb gesztusokra időt sem szánnak.”

Chris beavatta a magazint a legjobb randevújába is: „Egyszer részt vettem egy Rolling Stones-koncerten a barátnőmmel, hét vagy nyolc évvel ezelőtt. Az ötödik sorban álltunk, emlékszem, hogy Ronnie Wood a színpadon sétált, kiszúrt minket és hozzánk dobta a pengetőjét! Nem találtuk meg, mondjuk, mert ötven kéz kapott érte azonnal, mégis, csodás pillanat volt.”

A színész kitért Lindsay Lohanre is, akinek nagyon nehéz évei voltak, mióta 2006-ban leforgatták a Cserebere szerencse című filmet.

„A legtöbb sztár megjárta a poklot, Drew Barrymore-tól kezdve Robert Downey Jr.-ig át, hosszú a lista azokról, akik szembeszálltak a nehézségekkel és túl jutottak rajta. Sikeresen. Ha bárki képes erre, akkor az Lindsay.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek