Starity

Perrie Edwards: „Az esküvő hatalmas cirkusz lesz”

2013. november 03. 11:11   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta Zayn Malik és kedvese, Perrie Edwards bejelentették eljegyzésüket, az egész világ a nagy napról fantáziálgat, no meg a tucatnyi hírességről, akik valószínűleg ellátogatnak majd az esküvőre.

hirdetés
Perrie Edwards: „Az esküvő hatalmas cirkusz lesz”

Annak ellenére, hogy kijelentették, semmit sem intéztek még ez ügyben, Perrie elárult egy-két titkot: a Little Mix-es lányok koszorúslányok lesznek, a One Direction-ös fiúk a kísérők, az esküvő dátuma pedig minden bizonnyal jövőre lesz!

„Az egész egy hatalmas cirkusz lesz. Ami azt illeti, nagyon kis esküvőt szerettem volna, de a családomban az összes lány kijelentette, hogy ott lesznek az esküvőmön, valamint azt is, hogy koszorúslányok is lesznek egyben. Tudom, hogy az esküvőm részletei minden újságíró álma. Tisztára olyan lesz, mint a 27 idegen igen című filmben, amikor a menyasszonynak vagy egymilliárd koszorúslánya volt.”

Többek között azt is elárulta, hogy ő és Zayn azt szeretnék, hogy a fiúk olyan közel legyenek hozzájuk a nagy napon, amilyen közel csak lehetnek. A Little Mix-es lányok pedig már azt fontolgatják, hogyan tegyék még különlegesebbé az esküvőt.

„A minap arról kérdeztem őket, hogy akarnak-e beszédet mondani. Jesy az egyetlen, aki tud vicceket mondani a múltunkról. Nagyon vicces lesz. Alig várom már” – tette hozzá az énekesnő.

„A vőlegény olyan felnőttesen hangzik. Már nem is emlékszem arra, milyen szinglinek lenni. Már két éve. Zaynnek és nekem nincs túlságosan sok időnk arra, hogy ténylegesen tervezgetni kezdjünk. Az eljegyzés is csak úgy röptében történt, és mint eddig is, messze vagyunk az otthonunktól. De, tegyük tisztába: nem akarok 50 éven keresztül eljegyezve lenni. Hamarosan sort kerítünk rá” – zárta sorait a menyasszony.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek