Starity

Újabb Dior-képek Jennifer Lawrence-szel!

2013. november 03. 17:05   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi években a Dior nem sodródott a véletlennel, minden szerződött arca A-listás celeb – ezúttal Jennifer Lawrence.

hirdetés
Újabb Dior-képek Jennifer Lawrence-szel!

Nemrég kaptunk képeket az Az éhezők viadalában Katniss Everdeent alakító színésznőről, amik a Diornak készültek, most viszont bővült a kollekció. A stílus továbbra is a tiszta elegancia, amihez fekete-fehér és kevés szín dukál.

Jennifer nagyon természetes a képeken, s az is látszódik, hogy az elmúlt években igen sok kilótól szabadult meg. Az őszies, télies darabok igazán jól állnak a szőkeségnek. A művész Mikael Jansson készítette a kollekció képeit, aki együtt dolgozott Mila Kunisszal is, szintén a Diornak.

A stílusikon már nem sokáig élvezheti szabadnapjait, hiszen ebben a hónapban jelenik meg a Hunger Games-trilógia következő, második része. A premierek miatt a színészek a hónap közepétől többek között Los Angelesben, Londonban, Berlinben és Párizsban is meg fognak a vörös szőnyegeken jelenni. A magyar mozik feliratosan a Catching Fire-t november 21-étől játsszák majd!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek