Starity

Férjhez ment Carole Samaha

2013. november 04. 16:04   |   Szerző: Lizania

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 41 éves énekes-színésznő Cipruson kelt egybe egyiptomi üzletember barátjával, Walid Mustafával.

hirdetés
Férjhez ment Carole Samaha

2003-ban ismerhette meg a nagyközönség Carole Samahát, a Knocharából, pontosabban Libanonból származó fiatal lányt. Albumaival és modell-munkáival sokak szívébe belopta magát, ám 2011-ben színésznőként is debütált. Kapcsolatairól azonban sohasem beszélt a nyilvánosságnak, így jelenlegi partnere kilétéről is csak most hullt le a lepel.

A 2013-as év mindenképpen Carole éve: az év elejét show-jával, a The Ladyvel indította, tavasszal mentori székbe ült a The X Factor Arábiában, majd később kiadatott 6. stúdióalbuma is 2 év kihagyás után. A legemlékezetesebb esemény azonban biztosan az esküvője lesz számára, hiába énekelt ugyanis évek óta a szerelemről, az csak most talált el hozzá.

A szertartást Cipruson tartották szűk körben, október 31-én este. Carole Walid Mustafa egyiptomi üzletemberhez ment hozzá, a friss házasokról készült képeket pedig az énekesnő hivatalos honlapján közzé is tették.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek