Starity

A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Kate Beckinsale

2013. november 09. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb részében Kate Beckinsale legszebb és legrosszabb címlapjait vesszük sorra.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Kate Beckinsale

A gyönyörű színésznő, Kate Beckinsale már egészen a '90-es évek óta tevékenykedik a filmiparban, ez idő alatt pedig nagyon sok fotósorozat készült az Emlékmás sztárjáról. Lássuk most öt legjobb és legpocsékabb címlapfotóját!

A legszebb címlapfotók:

2008. október – Glamour Románia

Ki lehet jelenteni, hogy talán ez Kate legszebb címlapja, ami valaha készült róla! A kép nagyon természetes, kihangsúlyozza szép arcát, barna szemeit és a haját, ami olyan mintha egy samponreklámban szerepelne. Egyértelműen szexi és titokzatos kép, ráadásul arccsontját finoman kihangsúlyozták és a szájfény is fantasztikusan illik az összhatásba.

2012. szeptember – Glamour Románia

Ismételten egy glamouros kép, ami fantasztikusra sikeredett! Kate természetes sminket kapott és szemét hangsúlyozták ki, amihez csábos tekintete és dögös ruhája is tökéletesen illik.

2012. április – Men's Style Ausztrália

Kate, ahogy azt egy férfimagazin meg is követeli, egyértelműen lehengerlő ezen a címlapon! Bár az arca kicsit mogorvára sikerült, ez szinte biztos, hogy csak a keményebb összhatás miatt van így, hisz testtartása is egyértelműen egy céltudatos, erős nőről tanúskodik. Ezek mellett a dekoratív színésznő mesésen néz ki ebben a fekete csipkés fehérneműben.

2013. november – California Style USA

Kate legújabb címlapja is fantasztikusra sikerült! Az egész koncepció az elegáns divatot képviseli: föltűzött haja remekül kiemeli arca szépségét, ez a fehér ruha pedig finoman utal a csodás alakjára. Összességében szép, letisztult fotó lett.

2012. április – New Beauty USA

Ez is egy igazán előnyös fotó, bár kicsit zavaró, hogy Kate zöldes-barna szemei kéknek tűnnek. A címlap nem cáfolja meg a magazin stílusát: letisztult, egyszerű és minél jobban szeretnék vele kiemelni, a nők szépségét.

A legrosszabb címlapfotók:

2012. augusztus – Allure

A kép egyértelműen szörnyű lett! Az Underworld sztárja pocsékul fest, nem is hasonlít önmagára a sok retusálás miatt. Bárki is játszott a képszerkesztéssel, nem hinnénk, hogy túlságosan kedvelte volna a színésznőt.

2012. szeptember – Women's Health Németország

Ez egy gyakran látott fotó a színésznőről – talán túl gyakran is. A felső egyszerűen pocsék, és elképzelésünk sincs, ki lehetett olyan elvetemült, hogy bőrbugyit adott rá, ami ahelyett, hogy szexi lenne, inkább elkeserítő.

2006. március – Jane USA

Kate eszi a haját – valószínűleg mindenki egyből ezt gondolja meglátva a nem túl előnyös fotót. Sajna semmi pozitív nincs a képben, hiszen a smink és a póz is szörnyű.

2012. április – Cosmopolitan Németország

Sajna ez sem egy túl jó kép, egy tipikus magazinos klisé lényegében. A legnagyobb probléma talán mégis az, hogy a színésznőnek a képen durva Sandra Bullockos beütése van.

2009. január – Capitol File USA

Nem igazán érthető a kép lényege, az könnyen felfogható, hogy egy elegáns retró divatfotó akart lenni, de a végeredmény mégis pocsék lett. A haj, a póz egyértelműen előnytelen, a kesztyű és a gyöngysor teljesen fölösleges, a ruha pedig nem áll túl jól neki. Ha nem címlap lenne, biztos hamar átlapoznánk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek