Starity

Szabó Zsófi is gratulált Berkiéknek

2013. november 07. 07:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy Szabó Zsófi és Berki Krisztián régebben egy párt alkottak, a média pedig még most is szóba hozza őket, és most Zsófi is megszólalt az üggyel kapcsolatban. A szőkeség a Facebook-oldalára írta ki véleményét és gratulációját.

hirdetés
Szabó Zsófi is gratulált Berkiéknek

Szabó Zsófiról eddig az a hír terjedt, hogy megbánta a Krisztiánnal való kapcsolatát, most azonban erre rácáfolt. A színésznő most egyre több érzelmes dolgot oszt meg tajongóival a hivatalos Facebook-oldalán, és most kifejtette véleményét a volt Fradi-vezér és Hódi Pamela kapcsolatáról és gyermekük születéséről.

Teljes szívemből, őszintén gratulálok Hódi Pamelának és Berki Krisztiánnak kislányuk születése alkalmából! A mai Aktív riport (amiből a változatosság kedvéért engem még mindig nem hagytak ki) után először érzem úgy, hogy meg kell szólalnom! Bármi történt a múltban, nem tudjuk meg nem történtté tenni. Másfél év után pedig először érzem azt: nem is szeretném! Hiszem, hogy mindketten jobb emberek lettünk a másik által! Krisztián nem rossz ember és én azt kívánom, hogy életük végéig boldogok legyenek egy nagy, szerető családban – írta Zsófi, majd a médiát is megkérte arra, hogy zárják le ők is a kettejük kapcsolatát, hiszen Krisztián már családapa és a múltat békén kell hagyni.

Ismeretlenül is puszilom Pamelát, Krisztián, Te pedig tedd oda magad, őszintén, úgy ahogy legbelül érzed! – zárta le ezzel a kedves üzenettel mondandóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek