Starity

Drew Barrymore ismét gyermeket vár

2013. november 05. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő szóvivője nemrég megerősítette, hogy Drew a második gyermekével terhes.

hirdetés
Drew Barrymore ismét gyermeket vár
Fotó: Jordan Strauss, Invision/AP

Az Us Weekly pocakfigyelői vették észre először, hogy a szőke szépség valószínűleg várandós, miután meglátták a múlt szombaton Los Angelesben megrendezésre került LACMA gálán készült fotókat, azóta pedig a színésznő szóvivője is megerősítette a híreket.

Drew Barrymore sohasem titkolta, hogy több gyermeket is szeretne és azt sem rejtette véka alá, mennyire boldog, amióta férjhez ment. Januárban arról beszélt, mennyire imádja a kislányát, Olive-ot, valamint a férjét, Will Kopelmant.

Kegyetlenül őszinte és ez tetszik nekem. Tudom, hogy olyan férfihoz mentem feleségül, aki mindig önmagát adja mellettem. Ő egyfajta kihívás a számomra, egy erős, nagyszerű pasi... Tényleg hisz abban, hogy a dolgokért keményen meg kell dolgozni, hogy erőfeszítést kell hozni és, hogy őszintének kell lennie – áradozott férjéről, amikor pedig arról kérdezték, vajon szeretne-e kistestvért Olive-nak, ő nem tétovázott, rávágta, hogy Igen!”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek