Starity

Demi Moore a gurujával jött vissza Indiából

2013. november 05. 05:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A G.I. Jane hősnője nemrég tért vissza Indiából, ahol lelki békéjét próbálta megtalálni - úgy tűnik, sikerrel.

hirdetés
Demi Moore a gurujával jött vissza Indiából

A színésznő a dalai láma irányítása alatt merült el a spirituális tanulmányokban, majd még a guruját, Hargopal Kaur Khalsát is magával hozta a varázslatos országból. Szemmel láthatóan remek formában volt, ragyogóan festett kipihent és nyugodt arcával, ami nem meglepő, hiszen nemrég remek híreket kapott.

Exférjével, Ashton Kutcherrel végre sikerült lezárnia a két éve tartó válási procedurát. A pár 2011 novemberében szakított és azóta folyton egymással csatáztak. Kutcher, aki időközben a legjobban fizetett televíziós színész lett, megindította a válópert 2012. december 21-én, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Moore három hónappal később nyújtotta be a saját papírjait, amelyekben azt követelte, hogy az egykori férje fizessen neki asszonytartási díjat, valamint vállalja magára a perköltségeket is. A pénz miatt durva veszekedésekre került sor.

Most azonban véget ért a háború, aláírták a papírokat és a hivatalos dokumentumokat jövő héten benyújták a bíróságon. Így Demi Moore harmadik házassága is válással zárult – viszont megtalálta a lelki békéjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek