Starity

Klippremier: Paramore - Daydreaming

2013. november 05. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár órája került bemutatásra az együttes legújabb klipje, mely igen rendhagyóra sikeredett.

hirdetés
Klippremier: Paramore - Daydreaming

Július végén sok rajongó várta türelmetlenül az Ain't It Fun videoklipjét, melynek forgatásáról kiszivárgott egy kép, valamint ezzel egyidőben két promófotó is napvilágot látott, ám a videó végül mégsem került bemutatásra.

Úgy fest, a klip felvétele és utómunkálatai nem lettek egészen szórakoztatóak. BASSZUS! Szóval, hogy rövidre fogjuk a dolgokat, és elkerüljük a pletykákat, nem voltunk boldogok a végeredménnyel, úgyhogy úgy döntöttünk, nem jön ki a videó – kezdte a szomorú hírt Hayley a Tumblr-profilján. De ne aggódjatok! Azóta már forgattunk egy másikat a Daydreaminghez, ami a tengerentúli barátainknál fog megjelenni. Persze tervezzük, hogy, amint csak tudunk, felveszünk majd egy új anyagot az Ain't It Funhoz. Amint kitaláltuk a részleteket, megosztjuk veletek is!” – magyarázta tovább a bandában zajló dolgokat.

Ám már az énekesnő nyilatkozata előtt is sejteni lehetett, hogy valami nincs a helyén, hiszen a rajongók kifecsegték a Twitteren, hogy a biztonságiak szerint azért volt rengeteg profi operatőr a helyszínen, mert forgattak. Ez pedig, mint most kiderült, igaznak is bizonyult.

A videoklipben nemcsak a londoni show-król láthatunk felvételeket, hanem két rajongó útját is nyomon követhetjük az egyik koncertre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek