Starity

Raquel del Rosario férjhez ment

2013. november 05. 16:04   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol énekesnő és fotós kedvese október végén, kaliforniai utazásuk alkalmával kötötték össze életüket.

hirdetés
Raquel del Rosario férjhez ment
Fotó: Raquel del Rosario blogja

„Szeretném megosztani veletek életem egyik legkülönlegesebb pillanatát” - kezdte az El Sueño de Morfeo nevű zenekar énekesnője, legutóbbi blog-bejegyzésében, melyben ismét bepillantást engedett magánéletébe: nem csak tudatta rajongóival, hogy hozzáment fotós kedveséhez, Pedro Castróhoz, hanem rengeteg fotót is közzétett.

A pár 2013. október 21-én Big Surban, Kaliforniában-fogadott örök hűséget egymásnak. Raquel egy bohém, romantikus YolanCris ruhában, és előző napi sétáján szedett vadvirágokból álló csokrával állt oltár elé, Pedro pedig Urquijo LANDER-összeállítást választott, melyhez hasonlót a zenekar gitárosa, Juan viselt az Eurovíziós Dalfesztiválon, Malmőben.

Fotók: Raquel del Rosario blogja

Raquel 2006-ban, egy év ismeretség után ment hozzá Fernando Alonso, Forma 1-es pilótához, akitől 2011 decemberében elvált. Pedróval a közös munka hozta össze őket, és 2012 tavaszán jelentek meg először a nyilvánosság előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek