Starity

Irina Shayk nem lesz jelen a Victoria's Secret bemutatóján

2013. november 05. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A castingok már lezajlottak, s kezd összeállni a végleges lista a Victoria's Secret 2013-as fehérnemű-bemutatójának modelleiről.

hirdetés
Irina Shayk nem lesz jelen a Victoria's Secret bemutatóján

Erin Heatherton, Miranda Kerr, Cara Delevigne, Anna Vyalitsyna és Jourdan Dunn – ők azok, akik biztosan nem lesznek ott az idei év legszexisebb divatbemutatóján, ám tegnap még egy topmodell kilétére fényt derült, aki nem lép fel a shown.

Cristiano Ronaldo barátnője, Irina Shayk 2009-ben már dolgozott a Victoria's Secretnek, ám azóta nem mutattak túl nagy érdeklődést iránta – egészen idáig.

A Victoria's Secret bemutatójának direktora pár nappal ezelőtt feltöltött egy – a castingon készült – fotót, melyen Irina és Magdalena Frackowiak is látszik, ám úgy látszik, kár volt inni a kedve bőrére az orosz topmodell rajongóinak – nem fog szerepelni a bemutatón.

A topmodell saját maga jelentette be a hírt, miszerint bár beválogatták a bemutatóra, a Hercules című film forgatásán kell tartózkodnia, hiszen mellékszerepet kapott a filmben – és már korábban leszerződött rá.

A VS egyébként nem kapkodja el: a bemutató ideje egyre csak közeleg, s még a fellépők névsorát sem hozták nyilvánosságra, igaz; páran azt rebesgetik, hogy Shakira, Enrique Iglesias és Lady Gaga is a nagy esélyesek közé tartozik.

A bemutatón idén rekordszámú, 40 (!) topmodell fog fellépni, mely a tavalyi 28 topmodellhez képest rengeteg szám – így valószínűleg hosszabb show-ra számíthatunk, rosszabb esetben minden modell, az angyalok kivételével, csak egy szettet fog viselni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek