Starity

Selena Gomez őszintén mesélt érzéseiről

2013. november 06. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena és Justin szakítása után többször szárnyra kapott a pletyka, miszerint ismét együtt a tini sztárpár, bár azóta úgy tűnik, mégis megfakult a szerelem, és Selenáék igyekszenek továbblépni.

hirdetés
Selena Gomez őszintén mesélt érzéseiről
Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic

Mint tudjuk, Selena nemrégiben lépett a bűvös második X-be és ennek alkalmával igyekszik minden tőle telhető módon maga mögött hagyni a tiniéveket és rátalálni saját magára.

Egy részed akarja még azt a lázadó érzést birtokolni, melyet annak idején a magadénak tudhattál, de jobb, ha elfelejted! Bármit megtehetek, amit csak akarok! Megpróbáltam, de sosem voltam olyan lány. Mindig az a jó kislány voltam, akit legszívesebben hazavinnél a szüleidhez és nem csak egy éjszakára kellenék – avatta be a Teen Vogue olvasóit Selena, aki mára már feltehetően letett azon szándékairól, hogy a lázadó imidzset öltse magára, mitöbb: nemrégiben bevallotta, hogy ő sem szimpatizál barátnője, Miley új stílusával.

Természetesen másik barátnőjéről, Taylor Swiftről sem feledkezett meg, így a szőke énekesnővel kapcsolatban is megosztotta érzéseit, gondolatait. „A különbség Taylor és köztem az, hogy ő 16 éves volt egy 25 éves bizalmával. Igazából azt kellene mondanom, hogy 80 éves, mert lélekben ő nagyon is idős. Én nem ilyen vagyok. Engem 18-19 éves koromig nagyon védtek. Még mindig otthon lakok, pedig 21 vagyok! Ő őrülten inspirál engem, bár sosem változtatnék a saját ösvényemen, melyen járok, mert ő jóváhagyja nekem azokat a dolgokat, melyeket meg szeretnék tenni és a magaménak tudni – lelkendezett Selena Taylorról.

Az interjú során természetesen szóba jött a már el nem hagyható kérdés, miszerint túl van-e már a szakításon, melyre az énekes-színésznő rendkívül diplomatikusan felelt: A szerelembe esés totálisan elpusztít. Egy részed összetörik, amikor a szerelem egyszer csak véget ér.

Fotó: Giampaolo Sgura/Teen Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek