Starity

Tíz rémisztő szemöldök, amihez hasonlót még sose láttál!

2013. november 06. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság már nemcsak a lányok, de a fiúk is előszeretettel szedegetik a szemöldöküket. Ám, mint mindig, most is vannak olyanok, akik erőteljesen átesnek a ló túlsó oldalára.

hirdetés
Tíz rémisztő szemöldök, amihez hasonlót még sose láttál!

Régebben a serdülő lányoknak az édesanyjuk mutatta meg, hogyan is kell szépen és igényesen kiszedni a szemöldöküket, ám manapság már a 10-12 éves gyermekektől a felnőtt férfiakig elterjedt eme szépészeti „beavatkozás”, ami sok esetben csúnyán sül el.

Akik eddig Cara Delevingne-en és Lily Collinson voltak kiakadva, elkezdhetik isteníteni a két leányzót, ugyanis cikkükben bemutatjuk a tíz legdurvább balesetet, amiket a szemöldökök megéltek.

Valószínűleg egy rossz fogadás miatt sínylette meg tablóképét a fotón látható fiatalember, akiknek több vonalban is belevágtak szeme feletti szőrzetébe. Mintha a látószervei fölé festették volna az autópálya csíkjait.

A képen látható hölgyemény valószínűleg úgy gondolta, a rácsok mögött sok hasznát veszi majd az ijesztő szemöldöknek, ezért is deformálta el ilyen csúnyán. Ha így nézne ránk a börtön udvarán, létezni se mernénk körülötte.

Kíváncsiak vagyunk, hogy a pixelhalmazon látható csajszi mivel magyarázná ezt a stílust. Mintha Sailor Moon koronáját próbálta volna megrajzolni, csak nem járt sok sikerrel. Hol voltak a barátnők ilyenkor?

Reménykedünk benne, hogy a szemöldök csak ideiglenesen van eltüntetve, valamint a napraforgók is csak szemfestékkel vannak odarajzolva. Igényes sminkkel és mosolygósabb pofikával csinos is lehetne a szomorú arc.

Mikor jönnek rá az emberek, hogy a kacsafej nem trendi? Sajnos a képen látható leányzó nem elég, hogy abban a hitben él, hogy ez még mindig menő, de meglehetősen visszataszító szemöldökével is csúnyán lejáratta magát a világ előtt.

Valószínűleg az ilyen cicabolond lánykákból lesznek a macskás nénik, akik idős korukban minimum negyven kandúrt és ugyanennyi nőstényt tartanak otthon. Az állatkák iránti imádatát kifejezhette volna kevésbé polgárpukkasztóbban is, hiszen így senki sem meri rábízni kedvenc háziállatát, amíg elmegy vakációzni a Bahamákra.

A Facebookon oly sokszor látott flegma arc most a Starityn is visszaköszön ránk egy ijesztő szemöldök kíséretében, melyet egy kifogyófélben lévő tűfilccel rajzoltak. A világító rúzsocska pedig csak hab a tortán.

Nem tudjuk mi lehetett eme leányzó célja, de valószínűleg csak flegmábbnak akart tűnni ezzel a magasan ívelt szemöldökkel, a végeredmény azonban sokkal inkább két bumerángra emlékeztet minket.

Ennek az elítéltnek süt az arcáról, hogy ártatlanul csukták le – szó szerint. A srác leborotvált szemöldökeinek helyén a „jogtalanul elítélt” felirat olvasható, amivel valószínűleg nem sikerült felmentetnie magát a vádak alól, mindenesetre mi megkegyelmeznénk neki, hiszen ez már magában is bűntett.

Talán ez sikerült a „legdögösebbre” a listán. Mintha a megrajzolt dolgokat életre keltő varázsceruzával firkantották volna oda azt a két szomorú vonalat a kacsaszájú lány arcára. Az eredeti szemöldök vonalai még így is erősen látszanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek