Starity

Bella Thorne sellőlányként védi a tengerpartokat

2013. november 07. 07:07   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella Thorne nem csak kórházakat, állatmenhelyeket támogat, hanem már a tengerpartokat is védi testvéreivel karöltve.

hirdetés
Bella Thorne sellőlányként védi a tengerpartokat
Fotó: Sara Jaye Weiss

A 16 éves Disney-csillag fiatal kora ellenére mindig is felnőtt és felelősségteljes gondolkodásmódot tanúsított. Egy legutóbbi interjúban elmondta, számára az a legjobb dolog a hírnévben, hogy segíthet másokon. Ez a gondolat úgy tűnik nem csak holmi frázis, ugyanis Thorne folyamatosan bizonyítja jótékony tevékenységeivel. Amikor csak ideje engedi gyermekkórházakat látogat, állatmenhelyeket támogat, legutóbbi projektjében pedig a környezettudatosságra akarja ösztönözni rajongóit.

Két természetfotós, Angelina Venturella és Chiara Salomoni létrehoztak egy programot, melynek során a világszerte szennyezett tengerpartokat fotózzák, központban olyan híres személyekkel, akikre sokan felnéznek.

Bella és nővérei örömmel elfogadták a felkérést, így Floridába utaztak, hogy elkészüljön róluk a fotósorozat. A fotókon a lányok sellőuszonnyal pózolnak, ezzel pedig azt akarják közvetíteni, hogyha továbbra is pusztítjuk természeti értékeinket, akkor a sellők sem fogják gyakran látogatni a partokat, ezáltal elvész a legenda.

A Thorne nővérek így akarják a fiatal generációt is környezettudatosságra buzdítani, ráadásul nagyon élvezték a fotózást is, de főleg azt, hogy mindezt jó cél érdekében tették.

Jövő nyárig készített képekből majd kiállítást rendeznek, ezáltal akarják az embereket arra ösztönözni, hogy van világ a felszín alatt is, és vigyáznunk kell rá, hiszen, ha tovább pusztítjuk, annak súlyos következményei lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek