Starity

Borzalmas gyermekkora volt Dundikának

2013. november 06. 22:10   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szörnyű dolgot árult el Majka szerelme: a modellt, édesanyját és testvérét folyton bántalmazta az édesapa. Most viszont a nagypapa látni akarja unokáját, Mariánt, ám Dundi erről hallani sem akar.

hirdetés
Borzalmas gyermekkora volt Dundikának

Dundika nemrég Joshi Bharatnak mesélt a gyermekkoráról és akkor árulta el ezeket a szörnyű élményeket. Igaz, arra, hogy esetlegesen szexuálisan zaklatta, vagy bántalmazta-e apja, nem adott konkrét választ, de ez érthető is, hiszen így is könnyes szemmel mesélte el a történteket, amiket soha nem fog tudni elfelejteni.

Borzalmas apa volt! Borzalmasan bánt a testvéreimmel és édesanyámmal is. Hárman voltunk testvérek, és amikor ő hazajött a munkából, rettegésben tartotta az egész családot. Szegény édesanyám teljesen elgyengült mellette, megfosztotta őt mindentől, semmi önálló gondolata nem lehetett. Csak a család ismerte az igazi arcát, mindenkinek a kedves énjét mutatta, de valójában rettenetes, agresszív ember volt. A húgomat is bántotta, az öcsémről nem is beszélve, aki jókora pofonokat kapott tőle. Ezért azt szoktam mondani, hogy én csak részben szeretnék olyan édesanya lenni, mint amilyen az én anyukám volt – mondta Joshniak.

Nemrég Hajni apja felvette lányával a kapcsolatot és felvetette a nagypapa azt is, hogy látni szeretné unokáját, amiről Dundika egyáltalán nem akar hallani.

Már kilencévesen megtanultam, hogy milyen talpra állni. Szerencsére volt hozzá erőm, különben belehaltam volna. Egyszer majdnem elgyengültem, és engedtem neki, amikor a kisfiam megszületett. Akkor már évek óta nem beszéltünk, és megkeresett, hogy szeretné látni az unokáját, Mariánt. Másodpercek alatt döntöttem úgy, hogy ő az én családomat nem fogja megzavarni, szó sem lehet róla, hogy megjelenjen újra az életemben – szögezte le.

Ezek után nem is csoda, hogy a modell mindig is meg akarta változtatni a Hornyák vezetéknevet: „Miatta váltam meg a Hornyák Hajnalka névtől is, alig vártam, hogy Szentiványi lehessek, és semmi ne emlékeztessen rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek