Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2013. november 08. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt már megszokhattuk, hogy a Twitteren és az Instagramon a folyamatosan aktív sztárok között szerepel Nicki Minaj, aki a legutolsó mozzanatát is megosztja rajongóival, ám a sorból nem marad ki Justin Bieber és Cristiano Ronaldo sem.

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

A legtöbben örömteli pillanatokkal árasztották el a világhálót: ki modellkarrierje egyik csúcspontjáról, ki új márkájának bemutatásáról posztolt; ám vannak, akik családtagjuk születésnapját próbálták szebbé tenné egy közös fotóval.

Kendall Jenner (@kendalljenner)

A fiatal Jenner lány a héten töltötte be a 18. születésnapját, s ez alkalomból hatalmas partit rendezett neki az egész Kardashian család. A vendégek között jelen volt Kanye West, Drake, Jay-Z és P.Diddy is. Boldog szülinapot!

Lenny Kravitz (@lennykravitz)

A szexi énekes ismét felbukkan Az éhezők viadala következő részében, a Futótűzben. Ennek alkalmából repülőre szállt és az Egyesült Államokba utazott, hogy népszerűsítse az új mozifilmet.

Amanda Seyfried (@mingey)

A szép szőke színésznő végre ráért egy teljes napot otthon tölteni kutyusával, s ezt boldogan meg is osztotta rajongóival.

„Az otthon arra van, amerre a szíved”posztolta a képe alá, s nem kérdés, hogy minden kutyabarát szíve egyből elolvadt – több mint hatvenezer lájkot kapott a fotóra.

Justin Bieber (@justinbieber)

A fiatal énekes épp Argentínában koncertezik, rajongói legnagyobb örömére minden lehetőséget megragad, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.

Itt épp egy graffitiparkban mutatja meg tudását, melyet több kamera is rögzített – Justin többek között pingvint és egy majmot is felfirkantott a falra.

Rihanna (@badgalriri)

A barbadosi énekesnő életében mindig is fontos szerepet játszott a család, s ezt nem is rest kimutatni. Riri az Instagram-profiljára töltöte fel ezt a képet a 85. életévét betöltött nagypapájáról, akivel együtt ünnepelt szűk családi körben.

Izabel Goulart (@iza_goulart)

A gyönyörű brazil topmodell nagyon boldog, mert idén is beválogatták a világ legszexisebb fehérnemű-bemutatójára.

„Sziasztok, srácok! Éppen úton vagyok az év legizgalmasabb ruhapróbájára! Victoria’s Secret Fashion Show!! Alig várom, hogy lássam a ruhákat!"

Cristiano Ronaldo (@cristiano)

A portugál focista előrukkolt első fehérnemű-kollekciójával, mely a CR7 névre hallgat. A 27 éves Cristiano Madrid egyik előkelő szállodájában mutatta be az alsóneműket leleplező fotósorozatot, majd végül az elkészült darabokat is.

Candice Swanepoel (@angelcandice)

A dél-afrikai topmodell tegnap mutatta be a nyilvánosságnak a világ –jelenleg – legszexisebb fehérneműjét, a 12.5 millió dollár értékű, arannyal, gyémánttal és egyéb drágakövekkel díszített ROYAL Fantasy Bra melltartóját New Yorkban. A Victoria’s Secret melltartójára több mint 10 biztonsági őr ügyelt.

Nicki Minaj (@nickiminaj)

Nicki igazán elemében van: épp saját márkájához, a NickiMinajCollectionhöz forgat reklámfilmet – már több napja, s igazán bőségesen osztogatja meg követőivel a színfalak mögötti képeket.

A képen ruhapróba közben láthatjuk, kommentnek csak annyit fűzött hozzá, hogy örül, hogy végre a kedvenc Chanel-övét viselheti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek