Starity

Ismét Magyarországra látogat a Turisas

2013. november 09. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jövő év hivatalosan is kedvező lesz a metalt kedvelőknek, hiszen mint most kiderült, nemcsak a holland Within Temptation ad koncertet márciusban hazánkban, hanem a finn Turisas is.

hirdetés
Ismét Magyarországra látogat a Turisas

Finnország egyik legnagyobb folk-metal zenekara a nyár végén örvendeztette meg rajongóit negyedik stúdióalbumuk kiadásával, amely a Turisas2013 elnevezést kapta, így a turné sem maradhat el.

Az együttes a We Ride Together nevű koncertsorozatot 2014. januárjának végén kezdi meg, amely természetesen hazájukból, Finnországból indul, majd március 2-án hazánkban az A38 Hajón fognak zenélni.

A banda immáron ötödik alkalommal lesz látható Budapesten. Először 2009-ben adtak koncertet a DragonForce, a Cradle of Filth és a Moonspell társaságában, majd ezt követően 2011-ben a Die Apokalyptischen Reiterel karöltve, amikor két koncertet is adtak a Club 202-ben, jövőre pedig végre önállóan lépnek majd fel.

A 2014-es év egyébként igencsak fontos időszak lesz az együttes részéről, mivel első debütáló albumuk, a 2004-es Battle Metal tíz éves évfordulóját, illetve a lemez hatalmas sikerét fogják ünnepelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek