Starity

Szakított Csobot Adél és Istenes Bence

2013. november 08. 21:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor felfedezettje, Csobot Adél és a műsorvezető, Istenes Bence régóta alkottak egy párt, most azonban külön váltak útjaik, ráadásul Adélt már ezen a héten nem is láthatják a nézők az After X adásában.

hirdetés
Szakított Csobot Adél és Istenes Bence
Fotó: RTL Klub

A pár már külön is költözött, sőt, Adél az X-Faktort is lemondta, hogy ne kelljen együtt dolgozniuk Bencével. A fiatal felfedezett helyét a Spiritből jól ismert Lőkös Kinga veszi át, ennek hála pedig kiderült, a szakítás az énekesnőt jobban megviselte, mint a műsorvezetőt.

Mivel Bence az élő show műsorvezetője, ezért kézenfekvő volt, hogy Adél hagyja ki az e heti szereplést, azt még azonban nem tudni, hogy a későbbiekben tudnak-e majd egymással dolgozni.

A pár a csütörtök esti Fókuszban árulta el, hogy szakítottak, és úgy látszik, Adél még nem tette magát túl rajta. Az énekesnő még mindig szereti volt párját. Egy biztos: én szeretem Bencét. Ezt bátran vállalom, és nagyon-nagyon büszke vagyok rá. Ennek ellenére nem volt elég időnk egymásra – nyilatkozta az énekesnő.

Bence azonban azt is elárulta az RTL Klub műsorában, hogy miért szakítottak: Elhidegültünk Adéllal. Alig tudtunk találkozni. Ha hazaértem délután, és volt két órám, elaludtam. Persze megértem… Ez abszolút nem egy kaland volt, hanem egy szerelem. Ott tartunk most, hogy szétköltöztünk.

Végül Adél azzal zárta a mondandóját, hogy nehéz az embernek a volt párjával együtt dolgozni, ezért mondta le az After X-et.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek