Starity

Clara Alonso még nem akar férjhez menni

2013. november 08. 19:07   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol modell meglepődött Raquel del Rosario váratlan esküvőjén, de ő egyelőre nem kapott kedvet a házassághoz.

hirdetés
Clara Alonso még nem akar férjhez menni

Clara Alonso a Women' Secret 20. születésnapjára rendezett bemutatón mesélt szerelmével David Feitóval való kapcsolatáról és arról, hogy egyelőre nem tervezi, hogy férjhez megy.

Clara miután végigvonult a kifutón, elmondta, hogy nagyon elégedett a munkájával. „Igazából nincs okom panaszra, szeretem a munkám és az utazást” – majd hozzátette, hogy nem könnyű ennyi munka mellett életben tartani egy kapcsolatot.

„Sok szervezés, kis trükkök kellenek, hogy találkozhassunk. Évek óta együtt vagyunk, és hála Istennek, szilárd a kapcsolatunk, de egyelőre nem látom magam fehér ruhában, menyasszonyként” – mondta nevetve a modell, utalva Raquel del Rosarióra, aki a hét elején tette közzé blogján az esküvőjéről készült fotókat.

„Nagyon meglepett, hogy összeházasodtak, de természetesen örülök nekik és kívánom, hogy legyenek boldogok.” – Raquel és Clara kedvese, a 34 éves David Feito alapították az El Sueño de Morfeo nevű spanyol popegyüttest, melyben David az egyik gitáros.

Clara és David legutóbb a Vanity Fair magazin spanyolországi számának 5. évfordulójára rendezett partin jelentek meg együtt. A pár valóban sugárzott a boldogságtól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek