Starity

Justin Timberlake volt Jennifer Lawrence álompasija

2013. november 08. 22:10   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden tinilánynak van nagy kedvenc sztárpasija, így volt ez Jenniferrel is, aki nem másért volt odáig, mint az N*Sync egykori szépfiújáért.

hirdetés
Justin Timberlake volt Jennifer Lawrence álompasija
Fotó: Christopher Polk/WireImage.com

Lawrence a Catching Fire Global Fanday alkalmával a Yahoo Q&A beszélgetésén árulta el, hogy tinikorában Justin Timberlake volt a gyengepontja pasitéren: „Odáig voltam  Justin Timberlake-ért. A 90-es évek Justin Timberlake-je, vagyis az 'NSYNC-es Justin Timberlake – mesélte a fiatal Oscar-díjas színésznő.

A Josh Hutcherson által jó csókolónak nevezett színésznő így folytatta a beszámolóját: „Emlékszem, mikor megvettem az NSYNC CD-jét, azt hallgattam és lapozgattam – emlékeztek, hogy a CD-ben mindig voltak ilyen kihúzhatós képek? És annyit nézegettem, hogy felülkerekedtek rajtam a hormonjaim, és már a hányás szélén álltam.

Jen továbbá elárulta azt is, hogy mi áll dramatikus hajvágásának hátterében, amivel pár napja sokkolta rajongóit. „Egyszerűen kényelmetlen és brutálisan hosszúra nőtt, én meg folyamatosan felkontyoltam és a végén úgy voltam vele »Én nem akarom ezt többé csinálni«, szóval egyszerűen levágattam. Ennél rondább, már úgysem lehet” – mesélte viccelődve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek