Starity

Demi Lovato anyaként szereti mentoráltjait

2013. november 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato a csütörtöki X Factor után adott interjút, amiben beszélt Selena Gomezről, X Factor-os tapasztalatairól, versenyzőiről és arról, vajon láthatjuk-e fellépni másik két hölgy mentortársa oldalán a műsorban.

hirdetés
Demi Lovato anyaként szereti mentoráltjait

Az amerikai X-Faktor e heti adásai nem voltak zökkenőmentesek sem a mentorok, sem a versenyzők számára. A szerdai élő műsor után, ahol a nézők láthatták a Top 13 döntőst fellépni, technikai okok miatt érvénytelen lett a szavazás, így a versenyzőknek csütörtökön újra fel kellett lépniük, méghozzá a párbaj-dalaikkal.

A fiatal mentorral a cseppet sem stresszmentes adás után beszélgetett a justsimoncowell weboldal egyik embere a kulisszák mögött.

– Milyen volt, hogy Selena ott volt veled a mai napon?

– Fantasztikus. De nem az egész napot töltöttük együtt. Az emberek azt hiszik, hogy attól, hogy egy épületben vagy valakivel, akkor az egész napot együtt töltöd az illetővel, de nem éppen ez a helyzet. Volt egy kis időnk, amit együtt tölthettünk, ami nagyszerű volt, mert Ő az egyik olyan ember, akit már 14 éve ismerek és mindig az életem része volt.

– Rionnak volt egy szuper érzelmes pillanata ma este. Mit gondolsz, ezt az utat kellene a továbbiakban is folytatnia?

– Szerintem Rion csodálatos volt. Egyértelműen ezt kell tennie a jövőben is. Nagyon erőteljes volt, de egyben felemelő és inspiráló is. Egy igazi harcost láttam benne, ami az elmúlt két produkciójában nem volt látható.

– Igazán tehetséges lányok vannak a kategóriádban. Szerinted kinek van a legtöbb lehetősége arra, hogy a műsor után énekesi karrierbe kezdjen?

– Ez attól függ. Azt hiszed, hogy tudod, és valójában meg nem. Attól függ, hogy Amerika miként dönt. Azt szeretném, hogy az összes lányom befusson, és lehet végül sikerül is nekik. De Amerikától függ, hogy ki lesz sikeres. Úgy gondolom, hogy mindenkiben meg van a potenciál.

– Szerinted a múlt éjszakai zűrzavar inkább segített a versenyzőiden, vagy pedig megzavarta őket?

– Um, nem tudom. Sosem tudhatod igazán, hogy az emberek elfelejtkeztek-e már az előző estéről? Vagy csak a ma estére koncentrálnak? Fogalma sincs az embernek. Azt viszont tudom, hogy a lányaim nagyszerű teljesítményt nyújtottak a nyomás alatt. Valójában sokkal jobban teljesítettek, mint szerda este. Összességében úgy vélem, hogy a lányaim sokkal jobbak voltak, mint a múlt héten.

– Imádom, amikor azt mondod, hogy 'lányaim'! Anyai szerettel viszonyulsz hozzájuk?

– Teljes mértékben. Mondhatom, hogy az összes mentor közel került a kategóriájához. Minden alkalommal, amikor Paulina versenyzője jön, mint például tegnap Carlito esetében, még mielőtt elkezdett volna énekelni, azt mondta: „Annyira sajnálom őt. Antibiotikumra van szüksége, és jelenleg is lázas.” mert igazán törődik vele. És mielőtt Kayah lépett volna színpadra, megmondtam mindenkinek, hogy „Oh, várjátok csak ki, amíg meghalljátok énekelni. Döbbenetes!” Minden versenyzővel törődök, nem csak a sajátjaimmal. Múlt este például 30 percet töltöttem azzal, hogy elbeszélgessek a többi versenyzővel arról, hogy szerintem mit és hogy kellene tenniük. Számomra ez nem a versengésről szól. Sokkal inkább arról, hogy láthassuk az előadókat sikeressé válni. A múlt évadban az Emblem 3-nek és a Fifth Harmonynak sikerült ezt véghez vinni, és ezt szeretném, hogy idén is megtörténjen. Nemcsak a győztessel, hanem indenkivel.

– Olvastunk egy idézetet a közelmúltban, miszerint bizonyos okokból gyereket szeretnél.

– Ó, istenem! Inkább soha, de soha ne mondj ilyet, ha híres vagy, mert beszélsz róla pár szót egy magazinnak, és utána rögtön mindenhol ez terjed! Igen, EGYSZER majd szeretnék gyerekeket, de ez 5-10 éves terv. Nem holnap fog bekövetkezni.

– Van valami új hajszínterved az évad további részére?

– Nem tudom. A veszélyes oldala annak, hogy valaki sűrűn szereti váltogatni a hajszínét, hogy idővel majd kihullik. Ha megtehetném, valószínűleg minden nap más hajszínem lenne.

– A Twitter-követőink szeretnék tudni, hogy Simonnal fogtok-e még egymás mellett ülni újra?

– Szerettem mellette ülni. Mindig jól szórakoztunk. Igazából, kicsit elvagyok keseredve, hogy már nem mellette ülök, mert a fellépések és a műsor alatt rengeteget beszélgettünk. Szóval kicsit fura, hogy már nem egymás mellett ülünk. Azt hiszem, hogy a producerek szerettek volna egy kis változatosságot és egyensúlyt létrehozni mindenki között. Ha azt akarjátok, hogy mellette üljek, akkor írjátok meg nekik a Twitteren. A rajongók észre sem veszik, hogy mekkora befolyással rendelkeznek. Ha nagyon szeretnétek valamit, akkor írjatok nekik róla, és ismét visszakerülök Simon mellé!

– Paulina elhintette, hogy esetleg felléptek majd együtt a műsorban?

– Imádnám! Úgy értem, hogy szeretnék Kellyvel és Paulinával énekelni. Szerintem, ez olyasvalami, ami múlt évben is megtörténhetett volna, de nem történt meg. Az idei évben sokkal több ötletünk van, szóval totál van értelme.

– Találkoztál már Simon kiskutyáival?

– Nem! Viszont néhány r*bancával igen.

– Változott valamit azóta, mióta együtt dolgoztok?

– Egy kicsikét igen. Kedvesebb lett. Szerintem kezdi megérteni, hogy hány éves is már. Elgondolkodik, hogy „Ó, többé már nem 20 éves vagyok.” Úgy értem, hisz gyereke lesz. Ez kicsit felnyitotta a szemét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek