Starity

Klippremier: Leaves' Eyes - Hell To The Heavens

2013. november 09. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a norvég-német metalegyüttes legújabb videoklipje a Hell To The Heavens című dalhoz.

hirdetés
Klippremier: Leaves' Eyes - Hell To The Heavens

November 15-én jelenik meg az egykori Theatre of Tragedy együttes énekesnője, Liv Kristine által vezetett Leaves' Eyes együttes új, immáron ötödik stúdióalbuma a Symphonies of the Night.

Pár napja megjelent cikkünkben értesülhettetek arról, hogy a zenekar már az utolsó simításokat végzi az albumon, bár akkor még a Hell To The Heavens című dal csak koncertverzióban volt hallható az együttes részéről, mivel az új lemezről ez a dal került ki elsőként, a rajongók pedig a Summer Breeze Festivalon hallhatták először, majd az együttes fellépett az idén immáron 11. alkalommal megrendezett Metal Female Voices Festen is, ahol szintén előadták a dalt, most viszont megérkezett hozzá a hivatalos klip is.

A klip hivatalosan tegnap, november 8-án debütált a Napalm Records kiadó hivatalos YouTube-csatornáján, majd felkerült az együttes hivatalos Facebok-oldalára is, a rajongók tetszését pedig természetesen azonnal elnyerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek