Starity

Miranda Kerr pozitívan áll a válásához

2013. november 10. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szépséges Miranda Kerr és Orlando Bloom kapcsolatának vége egy egész világot sokkolt, hiszen mindig botránymentesek voltak, soha nem szerepeltek pletykalapokban és a paparazzi képek is a harmonikus kapcsolatukról tettek tanúbizonyságot.

hirdetés
Miranda Kerr pozitívan áll a válásához

A 30 éves ausztrál topmodell a paparazzóknak elhintett egy mondatot, miszerint „Orlandóval azért nincsen mindennek vége”, ám ezt csupán barátságukra és a családjuk összetartására értette. Miranda elmesélte, attól, hogy elválnak, a házasságuk nem mondott csődöt, mert fantasztikus, boldog életet töltöttek el egymással, s egy csodálatos kisfiuk van, ám úgy találták, mindkettejüknek ki kell lépnie ebből a kapcsoaltból, hogy a saját békéjüket megleljék.

A Self magazin decemberi számának címlapján Miranda szerepel, s az újság természetesen interjút is készített a szépséggel.

"Megbocsátok neked, kérlek, te is bocsáss meg nekem – bocsássunk meg egymásnak; szeressük egymást; legyen békénk egymással és önmagunkkal is. Ennyit kértünk egymással Orlandótól, aztán elköltözött. Nem mondtuk ki, hogy szakítottunk, mert már régóta csupán barátságot és színtiszta szeretetet éreztünk egymás iránt. Végtelenül tisztelem és a mai napig Orlando a legnagyobb bizalmasom” – mondta el Miranda.

Azért ez sokkoló egy éppen válófélben lévő pártól! Az egész média és a rajongók ajtócsapkodásokra, mocskolódásra, vagyonelosztási perekre és számos botrányra számított, ám ezt, úgy tűnik, nem kapják meg. „Mi nagyon mások vagyok azoktól az emberektől” – fűzte hozzá a szépség.

A reptéren aztán tovább bombázták a kérdésekkel a TMZ magazin riporterei Mirandát, mint például van-e esély arra, hogy újból összejöjjenek Orlandóval… Erre a topmodell csak ennyit felelt: „Nem mondtam, hogy nincs… Mi mindig és örökké egy család leszünk.”

A pár különválása valószínűleg a legpéldamutatóbb, ami ilyen esetben történhet: barátok maradtak, minden nap találkoznak és együtt nevelik a kisfiukat, Flynnt. Bejelentésük előtt már többször is felröppentek pletykák, miszerint Miranda már nem viseli a jegygyűrűjét, Orlando más nőkkel is randizik – ezeknek nemigen volt valóságalapja, mégis: a pár megkezdte a válási prodecúrát augusztusban.

Nem kérdés ezek után, hogy Miranda és Orlando tehát végleg elválik – ám nem egy harmadik fél, hanem a saját boldogságuk megtartása miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek