Starity

Milliók előtt, élő adásban füvezett Miley Cyrus

2013. november 11. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezajlott az idei EMA, és ismét megkaptuk a hónapokra elég adagot a botrányokból. Miley Cyrus, Eminem és Iggy Azalea vitték a pálmát.

hirdetés
Milliók előtt, élő adásban füvezett Miley Cyrus

Billy Ray Cyrus mindig azt mondta, szoros pórázon fogja tartani csemetéit, ennek ellenére lépten-nyomon csak lányai botrányairól hallunk. Míg Miley meztelenkedésre és drogozásra buzdítja a fiatalokat, addig a 13 éves Noah a sztrádán randalírozik jogosítvány nélkül. Az ex-Disney-csillag ismét megvédte a család hírnevét.

A minap zajlott le Amszterdamban az idei EMA-gála, ahol Iggy Azalea közönséges villantása mellett jó néhány botrány csapta még ki a biztosítékot.

A show-t Miley nyitotta, aki űrhajósnak – talán űrlénynek – öltözve magáévá tette a színpadot és elénekelte a We Can't Stopot. A VMA-n látott háttértáncosai ezúttal nem kísérték el – egyikük a show után egyébként idegösszeroppanást kapott -, de a magát művésznek tituláló közszereplő talált magának új társat egy törpe személyében, akivel egymás fenekét náspángolták. Az előadás közben az énekesnő a fekete ruhás lány melleit is „megnyaldosta”.


A produkció nem mindenkinek tetszett

Miután Cyrus leszerepelt, az LMFAO formációból ismert Redfoo vette át a főszerepet, aki egy szál fecskében vezette tovább a műsort. A zenész felkonferálta Robin Thicke-et, aki Iggy Azaleával szórakoztatta a közönséget. A fellépés után átadták az első díjakat, majd Katy Perry előadta új slágerét, az Unconditionallyt. Később a Kings of Leon és Bruno Mars is felléptek.

Talán sokan meg sem lepődtek azon, hogy a show Miley körül forgott, hiszen a VMA-n sajnos feledhetetlent alkotott, amit most igyekezett felülmúlni. A Wrecking Ball előadása alatt a szemcseppektől zokogó arcát láthattuk a háttérben, amíg a színész-énekesnő próbálta átadni érzéseit a porondon a közönségnek. Később ugyanezen dal videójáért – melyben egyébként egy szál semmiben szerepel – átvette a legjobb klipnek járó díjat, miután milliók szeme előtt előkapta táskájából füves cigijét és rágyújtott, aztán emelt fővel lesétált a színpadról. Hatalmas tapsvihar és ováció kísérte őt magasztos léptein.

A díjátadón fellépett még az Imagine Dragons, az Icona Pop, és Eminem is, aki több trófeát is begyűjtött a nap folyamán. A riporterek persze nem bírták ki viszályszítás nélkül, majd elmesélték a rappernek, hogy Afrojack csúnyákat mondott róla a háta mögött, mire a Rap God előadója többször is visszakérdezett – talán kicsit arrogánsan, lekezelően -, kiről is beszélnek, ő ugyanis sose hallotta a fickó nevét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek