Starity

Így tartja magát formában Shanina Shaik

2013. november 13. 21:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az ausztrál Shanina Shaik tavaly fellépett a Victoria’s Secret 2012-es divatbemutatóján, idén sajnos nem került be a keretbe - pedig minden esélye meglett volna rá ilyen gyönyörű arccal és bomba testtel. A modell viszont ezek után sem keseredett el, hanem tovább folytatta edzéstervét, aminek köszönhetően jobban érzi magát, mint valaha.

hirdetés
Így tartja magát formában Shanina Shaik

&bdquo Miranda Kerr után az új ausztrál topmodell egyértelműen Shanina Shaik lesz!” – vetette oda Kirstie Clements, a Vogue ausztrál kiadásának főszerkesztője, aki nem az egyedüli rajongója a 178 cm-es lánynak, hiszen több ezer rajongó követi őt a Twitteren és az Instagramon is.

A szépség nem csak önmagáról és a kutyusairól oszt meg fotókat a világhálóan, hanem bőszen adogatja az edzéstippeket is, ő maga pedig mindennap sportol valamit, kedvence mégis a guggolás.

Shanina állítása szerint körülbelül 500 guggolást csinál egy nap, de mivel ő már régóta – több éve – ennek az edzésmódnak a híve, a kezdőknek napi 100 darabot ajánl, 20-20 felbontásra szedve, szüneteket tartva és előtte-utána nyújtógyakorlatokkal, hogy elkerüljük az izomlázat. A topmodell azt mondja, hogy amióta csupán ezt az edzést csinálja, merőben megváltoztak az izomtónusai, s a lábi is sokkal szebbek lettek.

„Tavaly, mikor a Victoria’s Secret Show-ra készültem, rengeteg guggolást csináltam, hogy szépek legyenek a lábaim. Minden 20-nál 10 db bicepszerősítő gyakorlatot csináltam, ami nagyjából úgy néz ki, mintha állva fekvőtámaszoznál. Neki kell támaszkodni a falnak, a lábakat kis terpeszbe tenni, s le-fel nyomni a testünket a falnak. Igazán meg lett a hatása az edzésnek – mondja.

A guggolás egyébként az egész testet is átmozgatja, de akár 1-2 kilós lábsúlyzókat is alkalmazhatunk a hatás fokozása érdekében, ám ezt csupán pár hónapos gyakorlattal rendelkezőknek ajánlja.

Shanina kedvencei közé tartozik még a futás, mivel eközben maximálisan ellazul, s kiizzadja magából a sok stresszt, ami éri napközben, valamint a zumbát, ami átmozgatja a testét és a jó hangulatnak köszönhetően rengeteg boldogsághormont szabadít fel.

A másik egészségtudatos cselekedete a sportolás mellett az étkezés. Shanina mindig tart magánál egy szendvicset, mivel úgy véli, annál rosszabb nincs, ha az ember éhes és nem eszik semmit, vagy rosszabb esetben bármit megvesz, ami a keze ügyébe kerül, s onnantól kezdve csak rosszat tesz magának. Szendvicsébe tesz tojást, csirkét, salátát, amit olykor egy kis majonézzel is feldob, s nagyon szereti a nálunk is kapható, egészséges Subway-szendvicseket.

A topmodell szép lábai a guggolásnak és a zumbának köszönhetőek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek