Starity

Bemutatkozik az M&N

2013. november 11. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon jelent meg a Brown Eyed Girls első alegységének, az M&N-nek az első digitális kislemeze, melyet Tonightra kereszteltek.

hirdetés
Bemutatkozik az M&N

A Brown Eyed Girls első alegységét, az M&N-t csak múlt héten harangozták be, melyben helyet kapott a banda rappere, Miryo és vezérvokalistája, Narsha. A duó első digitális kislemeze a tegnapi napon jelent meg Tonight címmel.

A kislemezen összesen három szám kapott helyet: a Tonight eredeti (dél-koreai), illetve angol verziója és instrumentálja. A korongot jól fogadták az Everlastingok és már tűkön ülve várják a dalhoz tartozó videoklipet is.

A Brown Eyed Girls egyébként 2006. március 2-án debütált Your Story című stúdióalbumával. A lányok a hét év alatt öt nagylemezzel, 4 EP-vel, 9 kislemezzel, egy sikeres japán debüttel, szólóalbumokkal és megannyi díjjal és elismeréssel is büszkélkedhetnek. Olyan slágerek fűződnek a a banda nevéhez, mint a Hold The Line, L.O.V.E., Abracadabra, Sixth Sense, vagy éppen a Kill Bill.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek