Starity

Khloe Kardashian készen áll a válásra

2013. november 11. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már hónapok óta boncolgatja a sajtó és a média Lamar Odom kosárlabdázó és a valóságshow-sztár kapcsolatát, ám ezidáig még nem kaptunk az érintettektől információt.

hirdetés
Khloe Kardashian készen áll a válásra

Khloe Kardashian láthatóan össze volt törve a Kardashian-család valóságshow-jának legutolsó adásában, s ez alól nővérei sem volt kivételek, ugyanis mindenki kétségbe volt esve, hogy mi lesz így Khloe házasságából.

„Belefáradtam abba, hogy ne nézzek szembe a problémáimmal és csak elfordítsam a fejem, mikor a házasságom kerül szóba – mondta keserűen Khloe testvéreinek. „Már 2 éve problémáim vannak a házasságommal. Úgy érzem, készen állok rá, hogy továbblépjek és elváljak”fűzte hozzá egy sóhaj kíséretében a lány, aki később azt nyilatkozta a kameráknak, hogy házasságát továbbra sem szeretné kiteregetni az ablakon.

A válást olyan csendben fogják intézni, ahogyan csak lehet, mert meg szeretné kímélni önmagát és az idegrendszerét az ellenségeskedéstől és a pletykáktól. „Tehát ez a két mondat volt az összes, amit a házasságomról hallottatok” – mondta ki végszóként Khloe.

Miután a reality-sztár egy telefonhívásban közölte férjével, hogy beszélniük kell, többet nem hallottunk Lamar Odom felől, csupán a nővérei fűzték hozzá csendesen, hogy az NBA-kosárlabdázó épp most költözik ki nővére házából, ami várható is volt. Khloe és Lamar ugyanis együtt élt Rob Kardashiannel, a lányok fiútestvérével is, aki kikötötte az egész családjának, hogyha nem tud nyugodtan élni miatta, akkor ő fog elköltözni.

Mivel a Kardashian-Jenner családot mindig nagyon összetartónak láthatják a nézők, érthető volt, hogy Khloe rövidesen dönteni fog, s úgy néz ki, az ő házassága sem ússza meg válási papírok és bíróság nélkül. Khloe később leült beszélni Robbal ez ügyben, ám csak a bizonytalan szavak hallatszottak ki a szájából.

„Szeretem őt, szeretem Lamart, segíteni akarok neki, de talán az a legnagyobb segítség neki, ha elválunk. Próbáltam csendben küzdeni a házasságomért, szemet hunyni bizonyos dolgot fölött, de egy idő után már annyira elhatalmasodott rajtam ez az egész, hogy többet nem tudok úgy tenni, mintha mi sem történt volna! – fakadt ki Khloe.

A lány még hozzáfűzte, az életét egyáltalán nem könnyíti meg, hogy 10 paparazzó várja állandóan a háza előtt és, hogy a pletykalapok kibeszélik a magánéletét, de most már döntött. „Nagyszerű sportoló, jószándékú ember, mindenki szereti… majdnem mindenki. Tovább imádkozzak, és csak maradjak csendben, tűrjek el mindent? Feladom, én már mindent megpróbáltam – zárta le Khloe a beszélgetést.

Akárhogyan is legyen végül, Lamar Odom biztosan nem fogja megúszni a drog- és alkoholfüggősége miatt kialakult agresszivitását, a megcsalási botrányait, és azt, hogy feleségét jónéhányszor porig alázta.

Khloé a könnyeivle küszködött, mikor a problémáiról mesélt családjának

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek