Starity

Megjelent Lady Gaga legújabb albuma

2013. november 11. 18:06   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az év egyik legjobban várt albuma, az ARTPOP végre szerte a világon elérhetővé vált fizikai formátumban is, valamint a hozzá ígért applikáció is megjelent az IOS-, illetve Android-eszközökre.

hirdetés
Megjelent Lady Gaga legújabb albuma

November 10-én került megrendezésre New York városában az artRave parti, melyen az énekesnő és a rajongók a legújabb nagylemez megjelenését ünnepelhették. A rendezvényen, ahol a Lady előadta az ARTPOP összes dalát, számos híresség is megjelent, mint például Madeon, Marina Abramovic vagy a legendás Jeff Koons.

Az eseményen egyébként Gaga bemutatta a nagyközönségnek a VOLANTIST is, az első repülőruhát, melyen a Haus of Gaga technikai csapata, a TechHaus dolgozott a NASA-val együtt több mint 2 éven át.

A lemez megjelenésével, a hozzá tartozó applikáció is elérhetővé vált a nap folyamán világszerte. Az ingyenesen letölthető alkalmazást szintén a Lady csapata készítette, melyen belül lehet természetesen chatelni, hallgathatjuk az ARTPOP dalait, valamint megoszthatjuk alkotásainkat.

Az iTuneson jelenleg 82 országban aranyérmes az ARTPOP, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, valamint Magyarországon is. Hazánkban azonban már vasárnap debütált a Class Fm-en, ahol bárki meg is hallgathatja a korong 15 dalát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek