Starity

Selena Gomez Make A Wish-díjat kapott

2013. november 13. 17:05   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez díjat kapott a Phoenixben megrendezett Make A Wish Awardson karitatív munkájáért.

hirdetés
Selena Gomez Make A Wish-díjat kapott

Selena Gomez már régóta próbál tenni azért, hogy a nehéz sorsú vagy esetleg súlyos betegségben szenvedő gyerekeknek jobb sorsa legyen, hiszen rendszeresen segíti az ezzel foglakozó alapítványokat és 2009 óta a UNICEF nagyköveteként is tevékenykedik. Pár napja pedig Phoenixben megkapta a sok munkájáért járó elismerést a Make A Wish Awardson.

Az, hogy egy gyerek kívánsága valóra válik, sok esetben javít a sorsán. Az olyan sztárok, mint Selena, nagy hatással vannak a kis csöppségekre és segítik nekik átküzdeni a nehéz időket. Miss. Gomez egy igazán fantasztikus fiatal hölgy és példaértékű, amit csinál! – nyilatkozta a Make A Wish elnöke és vezérigazgatója.

Selena tehát megkapta a neki járó elismerést jótékony munkájáért, bár ő nem az elismerésekért segít másokon, hanem az örömért. Segíteni másokon egy fantasztikus dolog, főleg, ha az a valaki egy pici gyerek. Amikor látod a mosolyát, a te szíved is felderül. Egyszerűen elképesztő!– mondta nemrég Selena.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek