Starity

Angelina Jolie felismerhetetlen lett

2013. november 12. 20:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas Angelina Jolie legújabb filmjét, a Maleficentet jövőre mutatják be, de a plakátját a mai napon tették közzé.

hirdetés
Angelina Jolie felismerhetetlen lett

A gyönyörű színésznő még gonosz boszorkányként sem veszít a szépségéből! A legújabb Disney-filmben a harmincnyolc éves Angelina Maleficent bőrébe bújik és megátkozza Aurora hercegnőt (a későbbi Csipkerózsikát), akit  Elle Fanning alakít. A klasszikus történetet most a gonosz boszorka szemszögéből mesélik el.

Angelina átalakulása olyan meggyőzően sikerült, hogy sikerült minden kisgyereket halálra rémítenie – nemcsak a forgatáson, hanem azokat a kicsiket is, akik ellátogattak a forgatásra a színfalak mögé. A négyéves Vivienne, a színésznő kislánya volt az egyetlen, aki nem sikított, amikor meglátta a jelmezbe bújt édesanyját.

Angelina elárulta, hogy mindig is Maleficent volt a kedvenc mesehőse. „Rettegtem tőle, de nagyon vonzott. Olyan elegáns és kecses, és mégis olyan kegyetlen. Olyan csodálatosan és finoman kegyetlen.”

A film csak jövőre kerül a mozikba, de november 13-án bemutatnak egy rövid trailert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek