Starity

Baldrickot lovaggá ütötték

2013. november 13. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sir Tony Robinson, a Fekete Vipera egyik népszerű szereplőjének, Bladricknak megformálója elárulta, hogy Vilmos herceg beleegyezett, hogy cameo szerepet alakítson a brit sorozatban - ha a BBC valaha újabb évadot forgatna le belőle.

hirdetés
Baldrickot lovaggá ütötték

A 67 éves komikus és színész elmondta, hogy minderre akkor derült fény, amikor Cambridge hercege lovaggá ütötte őt. „Azt mondtam neki: készen állna arra, hogy szerepeljen benne?' Erre igent mondott – gondolkodás nélkül.”

A népszerű történelmi sorozatot harminc évvel ezelőtt mutatták be Nagy-Britanniában. Sir Tony mellett olyan sztárok szerepeltek, mint Rowan Atkinson, Tim McInnerny, Miranda Richardson, Hugh Laurie és Stephen Fry.

Baldrick alakítója az életművének köszönhetően kapta meg azt a kitüntetést, hogy lovaggá ütötték – színészként, színházi rendezőként, gyermektörténetek írójaként és televíziós műsorvezetőként is maradandót alkotott. Noha a Fekete Vipera révén tett szert világhírnévre, fellépett már a West End, a Chichester Festival Theatre, és a National Theatre színpadán, együtt szerepelt a Royal Shakespeare Company társulatával és a ő vezette a Channel 4 népszerű történelmi sorozatát, a Time Teamet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek