Starity

Seres Dani imád rosszfiút játszani

2013. november 14. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Seres Dani évek óta tagja a Jóban Rosszban csapatának, és nem másról híres, mint a bajkeverésről. Az általa megformált Fehér Roland Csillagkút egyik rosszfiúja, de elárulta, hogy nem esik nehezére eljátszani.

hirdetés
Seres Dani imád rosszfiút játszani

Profin intézi az ügyeit, csinálja a bajt és a feszültséget, benne van a maffiában, ám igazából otthon mégiscsak egy férj és apuka. Seres Dániel, a Jóban Rosszban Fehér Rolandja elárulta, miért is élvezi azt, hogy a képernyőn rosszfiúként láthatják a nézők.

Rendkívül hálás dolog ez. Mindenhol felbukkanhat a karakterem, nincs díszlethez kötve, senkit nem zavar például, ha a háttérben megjelenik a Macsekban, de a maffia köreiben is mozoghat. Sok szálba beleszőhető Roland, több helyen tud mocskolódni és kavarni. Lehetek jó fej, eláshatok embereket, gyilkolászhatok, és ezt nagyon élvezem – mesélte a színész a Borsnak.

Természetesen valódi életét nem tudná így elképzelni, hiszen férj és van egy gyermeke is, ráadásul ebben a nyilatkozatában is hangot adott az árva kutyusoknak. Ez csak egy szerep. Én most családozom, és újabban kutyáknak próbálok otthont találni. A magánéletben szeretem a családomat, a barátaimat és nagyon energikus vagyok – mondta.

Daninak amellett, hogy forgatnia kell a TV2-nél, apai kötelességei is vannak, amiket pont ezért néha muszáj elszalasztania, de kisfia, Lázár fürdetésére mindig megpróbál hazakeveredni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek