Starity

Ruhamustra: a Victoria’s Secret-divatshow

2013. november 15. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2013-as fehérneműbemutatón szinte minden ugyanúgy zajlott, ahogyan eltervezték: mégis, sokan kritizálták a show-t.

hirdetés
Ruhamustra: a Victoria’s Secret-divatshow

Ciara is tiszteletét tette a divatbemutatón, s egy sötétkék, szatán Prabal Gurung-ruhát választott magának, mely oldalt fel volt vágva. Az ujjrésze elég érdekesen lett megoldva, ugyanis a belső részénél teljes egészében ki lett vágva. Az énekenső egy Giuseppe Zanotti-szandállal tette ki a lábát a pink szőnyegre.

Taylor Swift a pink szőnyeget ebben a hosszú ujjú Zuhair Murad-ruhában foglalta el, ami a tervező 2013-as őszi kollekciójából való. A miniruha fekete flitterekkel volt díszítve és virágminták uralták. A sminkjében semmi meglepő nem volt, rózsaszín rúzst választott és Dolce&Gabbana-magassarkút viselt.

A show-ban lévő utolsó fellépésén viselt ruhája Swarovski-kristályokkal volt kirakva – lenyűgözően festett benne.

Adriana Lima eléggé visszafogta magát, s a szettje sem igazán bonyolult: csupán egy karkötőt és egy fekete bokacsizmát viselt az aszimmetrikus Emanuel Ungaro márkájú ruhájához, ami minden bizonnyal neki sem a legjobb választása volt.

Izabel Goulart volt az egyetlen a Victoria’s Secret afterpartiján, aki estélyire adta le a voksát – minden bizonnyal nyerő választás volt ez a fekete Versace-darab.

Az estélyi több helyen, köztük a hátán is ki volt vágva, s igen merészen fel volt sliccelve az elején, ám cseppet sem mondható közönséges választásnak. Rendkívül elegánsan festett a topmodell, aki már a 8. éve mutat be a divatshow-n fehérneműket.

Candice Swanepoel, az est sztárja igencsak meglepő, extramini és extrakivágott fehér ruhát választott magának. Bár volt, ki vigyázzon rá, hiszen jegyesével, Hermann Nicolival érkezett az eseményre, a szőkeség talán többet mutatott meg magából, mint szabadott volna.

A ruha egyébként Alexandre Vauthier tervezése és az ékszerek Lorraine Schwartz nevét dicsérik.

Alessandra Ambrosio ruhája sem kapja meg az év legjobb szettje díjat, de ez a piros színű, bőr Anthony Vaccarello-miniruha elég jól áll a topmodellnek. Háromszög-alakkivágás. Merész választás!

Elsa Hosk a Victoria’s Secret divatbemutatóján csupán a PINK szegmensben kapott egy – nem éppen lehengerlő szettet –, ám az afterpartin, úgy is mondhatnánk, mindenkit túlragyogott. Az egyszerű, nyakbakötős megoldás kétség kívül a legjobb kisruha az afterpartin. A szetthez csupán fekete bokacsizmát húzott, másra nem is volt szüksége, tökéletesen nézett ki.

A többi modell szettje is elég érdekesen alakult: talán még Lindsay Ellingston Mugler fémruhája volt a legütősebb, viszont Lily Aldridge fekete, hálós Dolce&Gabbana-darabja és Doutzen Kroes bőrkabáttal párosított ruhája elég nevetségesen hatott.

Sara Sampaio egy Osman márkájú pizsamanadrágban mutatkozott, míg Karlie Kloss próbálta behozni a dekoltázs-villantás hiányát az afterpartin. Talán igazuk van a szakértőknek abban, hogy a modellek többségének inkább a kifutón van a helye, mint a vörös/pink szőnyegen?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek